Uddannelsesleder til AspIT

Skive College søger uddannelsesleder til AspIT

Skive College søger en uddannelsesleder til vores afdeling ”AspIT”, som er en IT-uddannelse for unge med en autisme-spektrum-forstyrrelse.

Arbejdsområde

Som uddannelsesleder for afdelingen vil du få ansvaret for pædagogik, økonomi, planlægning og personaleledelse. Afdelingen har pt. seks undervisere samt en specialpædagogisk vejleder ansat, som du bliver leder for. Du skal være med til at videreudvikle uddannelsestilbuddet og den daglige undervisning.

 

Du skal som uddannelsesleder stå i spidsen for at styrke, udvikle og synliggøre Skive Colleges og afdelingens profil og tilbud til målgrupper, herunder sikre en god kvalitet i uddannelsestilbuddet.

Du bliver en del af et inspirerende og velfungerende fagligt miljø, hvor vi forventer, at du bliver en aktiv medspiller.

 

Profil

Vi forventer, at du

 

Har kendskab til undervisning af autister.

Har en videregående IT-uddannelse, suppleret med en pædagogisk uddannelse.

Har ledelseserfaring og er en god personaleleder.

Brænder for at give unge autister en uddannelse, der fører til beskæftigelse i erhvervslivet.

Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og kan lide at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere med meget forskellige baggrunde og faglighed.

 

Vi kan tilbyde

Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger i et uformelt miljø på en spændende og dynamisk arbejdsplads i udvikling. Du kan i høj grad være med til at præge jobbet med din erfaring. Du vil referere til Rektor Henrik Neve. Vi vil gerne have dig med på holdet, og sammen med de mange opgaver og en travl hverdag kan vi love dig, at der også er plads til humoren.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

 

Ansøgning

Ansøgninger skal sendes elektronisk via vor hjemmeside www.skivecollege.dk senest den 15. februar 2018 kl. 9:00. På menulinjen vælger du "Jobs" og derefter den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 20. februar 2018.  

 

Tiltrædelse

Den 1. april 2018

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Pr. 1. august 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole under navnet Skive College. Skive College søger en uddannelsesleder til vores afdeling ”AspIT”, som er en IT-uddannelse for unge med en autisme-spektrum-forstyrrelse.

Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive. Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 250 medarbejdere og ca. 1500 årselever. Vi har uddannelsesudbud inden for det merkantile område og det tekniske område på erhvervsuddannelsesniveau med faglige uddannelser indenfor flere områder herunder efteruddannelse samt gymnasieuddannelser inden for hhx – handelsgymnasium og htx - tekniske gymnasium. Skive College sætter kvaliteten i højsædet. Læs mere på www.skivecollege.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Uddannelsesleder til Serviceafdeling på Skive College

Skive College

Uddannelsesleder til serviceafdelingPr. 1. august 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole under navnet Skive College. Skive College søger en uddannelsesleder til vores serviceafdeling, som indeholder uddannelserne til grund- og h...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Uddannelsesleder/underviser til HTX i Struer

Struer Statsgymnasium

Vi er et velfungerende og udviklingsorienteret ledelsesteam, der søger en kollega, der i samarbejde med det øvrige ledelsesteam skal etablere HTX-uddannelsen på Struer Statsgymnasium. Den nye HTX-uddannelse skal medvirke til at styrke skolens samled...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Uddannelsesleder til HHX

College360

Silkeborg
Uddannelsesleder College360, Handelsgymnasiet Silkeborg College360, HHX søger en uddannelsesleder, der har lyst til og mod på at være en del af ledelsen, hvor opgaven er at skabe de bedste betingelser for elevernes læring og dannelse. Som uddannelse...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Ny skoleleder til Korshøjskolen

Randers Kommune

Randers
Skoleleder til KorshøjskolenKorshøjskolen søger en ny skoleleder, da vores nuværende skoleleder går på pension pr. 1. maj 2018.Vi søger en leder, der kan løfte opgaven efter vores dygtige skoleleder og udfylde ledelsesrummet med visionær, retningsgi...