Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesleder til Handelsgymnasiet HHX

 

Handelsgymnasiet Campus Vejle søger en uddannelsesleder med tiltrædelse 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt herefter. Som uddannelsesleder på Campus Vejle indgår du i et team med ledelseskollegaer, administrative medarbejdere og rektor. Du får selvstændigt ansvar for en række områder i tråd med skolens strategiske uddannelsesudvikling og inddrager naturligt både medarbejdere og elever i pædagogiske og gymnasieadministrative opgaver. Du er beslutningsdygtig og samtidig åben for input fra kollegaer og medarbejdere. Et væsentligt succeskriterium bliver at drive god merkantil uddannelse og sikre at medarbejderne trives.

Til stillingen knytter sig personaleansvar for en lærergruppe (ca. 40 personer), der blandt andet omfatter medarbejderudviklingssamtaler, mødeledelse og almindelig personaleledelse. Stillingen indebærer også undervisning af et hold.  

Om stillingen

Du vil som uddannelsesleder have fokus på tre primære opgaver:

  • Bedrive pædagogisk ledelse og udvikling i arbejdsgrupper med inddragelse af medarbejdere
  • Varetage personaleledelse for undervisere med et godt blik for den personlige udvikling hos den enkelte og individuelle behov
  • Medvirke til at skabe optimale rammer og vilkår, der sikrer et engagerende arbejdsmiljø og fællesskab

Efter din ansættelse vil du være med til at udvikle din endelige funktionsbeskrivelse i samarbejde med skolens rektor og den anden uddannelsesleder.

Om dig
Du er dygtig til at lede mennesker og har et grundigt kendskab til det merkantile område og uddannelser. Du prioriterer den tætte kontakt til såvel forskellige brancher som til eleverne. Derudover er du en udpræget holdspiller, som løfter opgaver og udfordringer i samarbejde med dine medarbejdere og kollegaer.

Du har praktisk erfaring med ledelse fra det merkantile gymnasium eventuelt suppleret med relevant efteruddannelse. Som leder spiller du sammen med dine ledelseskollegaer, men kan også arbejde selvstændigt og frit. Du er empatisk og lyttende, men samtidig ikke sådan at vælte af pinden.

Vi søger en leder, som 

  • Har undervisningskompetence på gymnasialt niveau og undervisningserfaring fra handelsgymnasiet
  • Har kompetencer inden for pædagogisk ledelse, planlægning og administration i gymnasieskolen, gerne suppleret med ledelsesuddannelse
  • Er god til at medinddrage og engagere medarbejdere og elever i opgaverne  
  • Er god til at kommunikere og samarbejde internt såvel som eksternt 
  • Er åben, imødekommende og i besiddelse af personlig integritet 
  • Kan udvise fleksibilitet i en travl hverdag 
  • Bidrager til og sætter pris på et godt arbejdsmiljø for sig selv og alle kollegerne.

Om Campus Vejle
Campus Vejle er en af regionens største uddannelsesinstitutioner med ca. 2.500 årselever på ungdomsuddannelserne. Omkring 1.200 elever går på Handelsgymnasiet. Gymnasieafdelingen omfatter desuden HF og EUX Business der har i alt omkring 600 elever. Ud over de gymnasiale uddannelser huser Campus Vejle også EUD Business, VUC, Kursuscentret og AspIT/AspIN. Campus Vejle er desuden Team Danmark skole og har et stort Sportscollege. Hvert år flytter en række elever til Vejle for at tage sig en uddannelse kombineret med at de dyrker deres sport.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af din baggrund og erfaring. Der er tale om en lederstilling uden højere arbejdstid.

Ansøgning
Send din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer via linket Søg jobbet. Ansøgningsfristen er den 5.8.2020. Første runde ansættelsessamtaler afholdes i uge 34, og evt. anden runde i uge 35.

Hvis du har spørgsmål
Er du velkommen til at kontakte direktør Morten Weiss-Pedersen på tlf. 22 10 41 10 eller e-mail mwp@campusvejle.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.