Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesleder til HHX

Uddannelsesleder

College360, Handelsgymnasiet Silkeborg

College360, HHX søger en uddannelsesleder, der har lyst til og mod på at være en del af ledelsen, hvor opgaven er at skabe de bedste betingelser for elevernes læring og dannelse.

Som uddannelsesleder bliver du en del af et ledelsesteam, hvor kvalitet og pædagogisk udvikling står i centrum

Stillingen indebærer ca. ¾ tid til ledelse og ¼ tid til undervisning.

Vi søger en uddannelsesleder, der kan se sig selv i nedenstående forventninger og har:

 • gode samarbejdsevner, analytisk sans og vedholdenhed  

 • lyst til og trives med planlægning, administrativ ledelse og drift af HHX

 • gode kommunikationsevner og kan samarbejde med ledelse og medarbejdere om fælles mål

 • erfaring med og visioner for pædagogisk arbejde og kan se sig selv arbejde indenfor en kvalitetsdagsorden med eleven i centrum.

 • har kendskab til det gymnasiale område fra undervisning eller ledelse, og har akademisk uddannelse, der giver undervisningskompetence inden for HHX-fagrækken.

  Lærergruppen består af 55 dygtige og engagerede lærere og 700 elever.  Vores gymnasium tilbyder et bredt spekter af studieretninger, hvoraf flere er præget af et internationalt fokus.

  Om College360

  College360 er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium - en fusion mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. College360 er med 2000 årselever og ca. 300 ansatte Silkeborgs største ungdomsuddannelsesinstitution.

  Skolen tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever et solidt fagligt og personligt fundament, uanset om fremtidsdrømmen er en videregående uddannelse eller at komme hurtigt ud i erhvervslivet.

  Løn og tiltrædelsesforhold

  Løn inkl. pension forhandles efter kvalifikationer og i henhold til gældende regler. Tiltrædelse snarest muligt.

  Du er velkommen til at kontakte direktør Henrik Toft telefon 20431112 eller rektor Jens Ditlev Hansen på telefon 30290619 for at høre mere om stillingen. Ansøgningsfrist 23. februar 2018. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her