Uddannelsesleder til Serviceafdeling på Skive College

Uddannelsesleder til serviceafdeling
Pr. 1. august 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole under navnet Skive College. Skive College søger en uddannelsesleder til vores serviceafdeling, som indeholder uddannelserne til grund- og hovedforløb for serviceassistenter, samt uddannelserne til grundforløb for ejendomsservicetekniker, gastronom og ernæringsassistent.

Arbejdsområde
Som uddannelsesleder for serviceafdelingen vil du få ansvaret for pædagogik, økonomi, planlægning og personaleledelse. Afdelingen har pt. ti undervisere ansat, som du bliver chef for. Du skal være med til at videreudvikle serviceniveauet, den daglige undervisning samt efteruddannelsestilbud til branchen.

Det er vigtigt, at du kan være med til at sikre et godt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som kommuner, regioner (hospitalsenheder) og virksomheder og indgå i tilrettelæggelsen af aktiviteter med disse samarbejdspartnere.

Du skal som uddannelsesleder stå i spidsen for at styrke, udvikle og synliggøre Skive Colleges og afdelingens profil og tilbud til målgrupper, herunder sikre en god kvalitet i forløbene.

Du bliver en del af et inspirerende og velfungerende tværfagligt ledelsesmiljø, hvor vi forventer, at du bliver en aktiv medspiller.

Profil
Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelse for området og suppleret med en pædagogisk uddannelse.
  • Har ledelseserfaring og er en god personaleleder
  • Har kendskab til erhvervsskoleverdenen og brænder for uddannelse
  • Har lyst og evne til at arbejde med unge og voksne mennesker
  • Brænder for at give unge en god intro og start på en erhvervsuddannelse.
  • Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og kan lide at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere med meget forskellige baggrunde og faglighed.

Vi kan tilbyde
Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger i et uformelt miljø på en spændende og dynamisk arbejdsplads i udvikling. Du kan i høj grad være med til at præge jobbet med din erfaring. Du vil referere til uddannelseschef Jens Christian Pedersen. Vi vil gerne have dig med på holdet, og sammen med de mange opgaver og en travl hverdag kan vi love dig, at der også er plads til humoren.

Løn og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgning
Ansøgninger skal sendes elektronisk via vor hjemmeside www.skivecollege.dk senest den 29. januar 2018 kl. 9:00. På menulinjen vælger du "Jobs" derefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 6 og 7 2018.

Tiltrædelse
Den 1. marts 2018

Yderligere information
Ønsker du nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jens Christian Pedersen på telefon 21 40 17 14.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive. Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 250 medarbejdere og ca. 1500 årselever. Vi har uddannelsesudbud inden for det merkantile område og det tekniske område på erhvervsuddannelsesniveau med faglige uddannelser indenfor flere områder herunder efteruddannelse samt gymnasieuddannelser inden for hhx – handelsgymnasium og htx - tekniske gymnasium. Skive College sætter kvaliteten i højsædet. Læs mere på www.skivecollege.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Uddannelsesleder til AspIT

Skive College

Skive College søger uddannelsesleder til AspIT Skive College søger en uddannelsesleder til vores afdeling AspIT , som er en IT-uddannelse for unge med en autisme-spektrum-forstyrrelse. Arbejdsområde Som uddannelsesleder for afdelingen vil du få ansv...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Leder til Sprogcenter Skive

Skive Kommune

Viborg
Skive Kommune søger en ny leder til Sprogcenter Skive, da vores leder gennem 25 år har valgt at gå på pension.Sprogcenter Skive er et veldrevet kommunalt sprogcenter med 24 medarbejdere (ledelse, administration og 18 lærere). Sprogcenteret har p.t. ...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Er du vores nye uddannelseschef for SOSU-uddannelserne

Social- og Sundhedsskolen

Viborg
Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg er i fuld gang med en omfattende transformation. Vi svarer på den politiske og administrative omverdens krav i form af erhvervsskolereformen (2015) og social- og sundhedsskolereformen (2017). Vi har sat...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Ny skoleleder til Korshøjskolen

Randers Kommune

Randers
Skoleleder til KorshøjskolenKorshøjskolen søger en ny skoleleder, da vores nuværende skoleleder går på pension pr. 1. maj 2018.Vi søger en leder, der kan løfte opgaven efter vores dygtige skoleleder og udfylde ledelsesrummet med visionær, retningsgi...