Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsessekretær til EUD10, Tradium Business

Tradium og Randers Social- og Sundhedsskole driver i samarbejde med Randers kommune et erhvervsrettet 10. klasses tilbud – EUD10 - som er en kompetencegivende 10. klasse kombineret med en række spændende erhvervsfaglige fag.

Vi har brug for en uddannelsessekretær senest 1. august 2018 og dit arbejdssted vil være på Tradium, Minervavej 57 i Randers.

Om jobbet
I dagligdagen bliver du del af et mindre team med tæt samarbejde med din teamleder og den lokale ledelse på Minervavej 57.

Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra administrativ sagsbehandling til vejledning i forhold til elever, forældre og virksomheder. Arbejdsopgaverne vil være koncentreret omkring EUD10, og du vil blive en aktiv spiller i opgaverne omkring afdelingens reception.

Eksempel på arbejdsopgaver

  • Elevadministration
  • Kontakt til elever og forældre
  • Indberetninger til fx kommunen
  • Vejledning af skolens elever i SU forhold
  • Bestilling og administration af buskort

Din profil
Vi har brug for en moden, skarp og udadvendt kollega, der også er robust og arbejder med en meget høj grad af selvstændighed.
Du skal kunne tage initiativ, være serviceminded og løsningsorienteret.
Vi ser gerne ansøgere med godt humør og humor, som kan trives i en travl hverdag.
Vi forventer, at du har gode danskkundskaber og er vant til kommunikation både i skrift og tale, og du har struktur på opgaverne.

Du har som minimum en kontoruddannelse og er erfaren it-bruger især af Officepakken.

Erfaring fra en uddannelsesinstitution vil være en fordel, gerne med kendskab til EASY-A, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Stillingen er på 37 timer, og vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads med varierede opgaver og gode kolleger. Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst samt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Har du relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Joan Skov Pedersen på direkte tlf. 8710 0409 eller mobil 4188 0088.

Send din ansøgning sammen med CV via linket til højre - gerne med foto - samt relevante eksamensbeviser og karakterudskrift.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 01. maj 2018 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 29. maj 2018.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset personlig baggrund.

Om Tradium og SOSU Randers
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Skolen beskæftiger ca. 500 medarbejdere og underviser 3.000 årselever på syv adresser i Randers, Hobro og Pederstrup.
Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her