Uddannelsesstilling i tand-, mund- og kæbekirurgi i Region Syddanmark

Uddannelsesstilling i tand-, mund- og kæbekirurgi i Region Syddanmark,

Odense Universitetshospital.

 

1. oktober 2020 er en uddannelsesstilling til specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi ledig til besættelse ved afdelingen for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Odense Universitetshospital.

 

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med dygtige og motiverede kollegaer og mange varierede opgaver inden for det kæbekirurgiske speciale. Vi arbejder sammen på at skabe Danmarks bedste kæbekirurgiske afdeling – for patienter, personale og samarbejdspartnere. Vi har fokus på patienten i centrum og høj faglig kvalitet, teknologisk udvikling og forskning. Desuden lægger vi stor vægt på den positive omgangstone i en travl og omskiftelig hverdag. Dine gode kommunikative evner, samt lysten og viljen til at arbejde i en dynamisk afdeling, hvor patienten sættes først, bidrager positivt til vores arbejdsmiljø.

 

Det forudsættes, at ansøgeren opfylder kriterierne for ansættelse i uddannelsesstillingen, hvilket vil sige mindst 2 års praktisk/klinisk odontologi, herunder 1 års fuldtidsansættelse med voksentandpleje eller anden relevant klinisk virksomhed, som ækvivalerer hermed. Der vil herudover blive lagt vægt på fagligt engagement og dokumenteret interesse for klinisk orienteret forskning inden for fagområdet.

 

Stillingen er en 4+1-årig ansættelse, hvor det ene år finder sted på Kæbekirurgisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg. Stillingen er en vagtbærende fuldtidsstilling, hvor du indgår i forvagt med tilkald fra hjemmet og mulighed for afspadsering af rådighed. Der må påregnes tid til selvstudier. Målbeskrivelse for Specialtandlægeuddannelsen i tand- mund – og kæbekirurgi kan hentes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk

 

Ved behov for yderligere oplysninger eller uddannelsesprogram er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overtandlæge Peter Torkov, Odense Universitetshospital, tlf. 65 41 34 78, mail: peter.torkov@rsyd.dk

 

Ansøgninger modtages elektronisk via Region Syddanmarks jobportal.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

 

Ansøgningsfrist: 7. august 2020 kl 12.00

 

Samtaler planlægges afholdt i uge 34/35.

Alle med de ovenfor nævnte kvalifikationer, uanset etnisk baggrund, opfordres til at søge jobbet.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.