Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesstilling som specialtandlæge ved Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Aarhus Universitetshospital

Ved Tand-, Mund- og Kæbekirurgi er en uddannelsesstilling ledig til besættelse pr. 1. september 2021. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er en 5-årig blokansættelse.

Vi søger en erfaren og engageret tandlæge, som brænder for kirurgi. Du skal være indstillet på at arbejde på et universitetshospital med varieret arbejdspres og med varieret vagtbelastning.

Du er arbejdsom og initiativrig og skal kunne omgås og samarbejde med mange forskellige faggrupper, hvor der er fokus på teamsamarbejde og optimal patientbehandling.
 
Under uddannelsen vil der være behov for forberedelse og selvstudier og krav om forskning. En del af dette kan til tider ligge udenfor almindelig arbejdstid.

Målbeskrivelsen for uddannelsen kan findes her.

Læs mere om vores spændende afdeling her.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos uddannelsesansvarlig overtandlæge, Jytte Buhl på 2939 4164 eller på jyttbuhl@rm.dk.

Ansøgningsfrist: den 28. maj 2021.

Ansættelsessamtaler: den 16. juni 2021.

Ansøgninger modtages elektronisk via nedenstående link.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.