Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UDDANNELSESSTILLING TIL INTENSIV SPECIALUDDANNELSE PÅ INTENSIV AFSNIT, SVENDBORG SYGEHUS

Drømmer du om at blive en dygtig intensivsygeplejerske?

Vi er en flok engagerede Intensivsygeplejersker, der søger nye kollegaer i uddannelsesstilling– vi kan tilbyde dig et trygt miljø, hvor der er høj trivsel og gode rammer til at udvikle din sygepleje. 

Motiveres du af undervisning, refleksion, case læring og ny viden inden for den Intensive sygepleje, og er du klar til at udvikle dine kompetencer inden for mange områder af sygeplejen til patienter indlagt på intensiv – så skal du søge denne stilling.

Vi tilbyder fra 1. januar 2021 eller efter aftale et vikariat frem til 1. april, hvor du begynder på Intensiv specialuddannelsesstilling frem til 31. marts 2023.

Vi har 8 intensive pladser. Pleje og behandling hos den intensive patient foregår i et tæt tværfagligt samarbejde. Vi ønsker at tilbyde et professionelt patientforløb, som hos os betyder; høj kvalitet, kontinuitet, helhedspleje og høj patient- og pårørendeinddragelse.

Vi er 63 plejepersonaler i afsnittet. Der vil være andre som dig, der er nye i afsnittet, og samtidigt kollegaer, der har været her i mange år, da Intensiv er et speciale med mange udviklingsmuligheder.

Du kan læse mere om intensivt afsnit og hele afdelingen her: Afdeling V og Intensiv 

 ”Min dag på Intensiv er spændende, fordi dagene er forskellige. Dage, hvor jeg møder ind til akutte opgaver, og dage hvor jeg fordyber mig i sygeplejen ved patienten i det mere stabile forløb.

Mit arbejde giver mening, da jeg har tæt patientkontakt – og stor mulighed for selvstændigt at planlægge og udføre sygepleje til den enkelte patient.

Det betyder meget for min udvikling, at jeg er på stue med en anden kollega, jeg kan sparre med, og at der er fokus på den enkeltes udvikling og ønsker i afsnittet”. 

Forventninger til dig:

 • Har dansk autorisation som sygeplejerske.
 • 2 års sygehus erfaring.
 • Fungerer med skiftende arbejdstider, hvor du på 4 uger skal forvente at have 8-9 aften- og/eller nattevagter.  
 • Udviser interesse og engagement i specialet og dine kolleger.
 • At du er indstillet på at tage den 2-årige uddannelse til specialsygeplejerske i intensiv sygepleje pr. 1. april 2021.

Her får du mulighed for at blive en dygtig sygeplejerske

Vi planlægger  

 • Et individuelt introforløb på 10-12 uger. Uanset dit erfaringsniveau får du tildelt to mentorer, der har overblik over dit oplæringsforløb. Mentorerne vil vejlede dig gennem dit oplæringsforløb.
 • I din intro vil der både være kliniske og teoretiske dage. Efter endt intro vil du skulle varetage sygeplejen ved den lettere intensive patient.
 • Du vil få individuelle hyppige statussamtaler med din primær mentor om trivsel og udvikling.
 • Du vil få dage sammen med forskellige nøglepersoner i afdelingen.
   

I forhold til yderligere oplysninger om uddannelsen kan også tages kontakt til uddannelsesansvarlig sygeplejerske Lene Graversen på tlf. 2323 3791 eller pr. mail: lene.graversen@rsyd.dk  

Yderligere oplysninger om uddannelsen findes her.

 

Vi udvikler hinanden

Vi er et udviklingsorienteret afsnit med et aktivt læringsmiljø for alle.

Du vil blive en del af dette læringsmiljø, hvor der hver onsdag er undervisning og tavlemøde, og løbende afholder vi supervision og undervisning i udvalgte emner.

Vi ønsker alle medarbejdere har mulighed for at blive inddraget i forbedringsarbejdet, og lige nu har vi 9 tværfaglige forbedringsteams, der sikrer, at vi har en høj faglighed i afsnittet. 

Balance mellem arbejdsliv og privatliv er vigtigt for os

Derfor vil du opleve her, at få stor indflydelse på arbejdsplanlægningen via MIN TID, mulighed for afspadsering og forskellige weekendrul samt 12 timers vagter på sigt.

?Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Bente Storm, tlf. 2174 5992 eller mail: bente.storm@rsyd.dk 

 ?Du er også velkommen til at aftale en dag, hvor du kan være med i afsnittet.   

Løn- og ansættelsesforhold:  

Efter gældende overenskomst mellem DSR og Danske Regioner og er omfattet af lokal løndannelse, hvorfor det er vigtigt at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelse og erhvervserfaring.

 

Ansøgningsfrist: den 22.11.20.

Ansættelsessamtaler: 26.11.20 mellem kl. 12-15.

Vi glæder os til at høre fra dig.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.