Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesstillinger til specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri

3 uddannelsesstillinger til specialpsykolog i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA) ledige til besættelse pr. 1. september 2021.
 
BUA søger 3 autoriserede psykologer med lyst til at uddanne sig til specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri. Uddannelsesstillingerne er 4 -årige og typisk sammensat, så der er tjeneste på 4 forskellige afsnit i BUA.
 
Specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri er sammensat af klinisk arbejde under vejledning og landsdækkende kurser. Uddannelsen er veltilrettelagt og sikrer en grundig klinisk uddannelse med bred erfaring og viden om udredning og behandling af psykopatologi hos børn og unge.
 
Der opnås desuden indsigt i organiseringen af arbejdet i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri på landsplan såvel som lokalt, samt kendskab til relevant lovgivning og tværsektorielt samarbejde.
 
Arbejdet i BUA er kendetegnet ved et godt tværfagligt samarbejde på højt niveau. Som psykolog ansat i en uddannelsesstilling indgår man i det enkelte afsnits medarbejdergruppe og knyttes samtidig uddannelsesmæssigt til det lokale og nationale netværk af uddannelsespsykologer i børne- og ungdomspsykiatri.
 
Uddannelsespsykologer og specialpsykologer er en vigtig ressource i børne- og ungdomspsykiatrien både pga. af den kliniske uddannelse og pga. den organisatoriske forståelse og det tværgående kendskab til arbejdet i BUA.
  Se evt. også skematisk oversigt over de tre uddannelsesforløb.

Her kan du læse mere om børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling og specialpsykologuddannelsen.
 
For yderligere oplysninger, kontakt uddannelsesansvarlig specialpsykolog Gunvor Brandt på tlf. 2169 4573 

Ansøgningsfrist er den 26. marts 2021. 
 
Ansøgningsmotivering kan med fordel tage udgangspunkt i de 7 psykologroller, som fremgår af målbeskrivelserne. Den skal desuden en prioritering af de tre uddannelsesforløb og dertil dokumentation af uddannelse og autorisationsbevis.

Samtaler forventes afholdt den 5. Maj 2021.

 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.