Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesvikariat for sygeplejerske - kom og bliv en del af holdet på Operation og Intensiv ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg

Kunne du tænke dig at blive operationssygeplejerske i Operation og Intensiv?
Så søg vores etårige uddannelsesvikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende! Det starter den 1. februar 2021.

Vi er en afdeling, som vi er stolte af. Her er der højt til loftet, plads til grin, stor faglighed og engagement. Vi har et godt arbejdsmiljø hvor ærlighed, høj arbejdsmoral, faglighed og humor er med i vores samarbejde med hinanden. Ledelsens mantra i afdelingen er Patienterne først - medarbejderne altid. Lyder det godt, så læs videre.

Sygeplejersken på Operationsafsnittet yder i det perioperative forløb pleje og omsorg til patienter i alle aldersgrupper, med forskellig kulturel baggrund, i forskellige stadier af sundhed og sygdom, fra mange forskellige specialer.
Funktionsområdet dækker elektiv og akut indlagte patienter, der modtages døgnet rundt og som skal have kortere eller længere varende indgreb eller undersøgelser.
Virksomhedsområdet stiller krav til sygeplejersken på operationsafsnittet, som skal mestre komplicerede patientforløb. Dette forudsætter, at man både kan arbejde sikkert med kommunikative og omsorgsetiske aspekter, besidder tekniske og instrumentelle kompetencer, samt mestre at inddrage patienten i hele forløbet.
Dette udvidede fokus for sygeplejen forudsætter et bredt kundskabsgrundlag og kompetencer på højt niveau, hvilket nødvendiggør at sygeplejersken sikres uddannelsesmæssige forudsætninger for at kunne honorere nuværende og fremtidige kompetence- og kvalifikationskrav inden for operationssygeplejen.

Vi kompetenceudvikler og uddanner i afdelingen ud fra De nationale kompetencekort for den uerfarne operationssygeplejerske, samt vores interne uddannelsesprogram. Kompetencekortene er et redskab til en klinisk kompetencevurdering af den nyansatte uerfarne operationssygeplejerske. Formålet med det enkelte kompetencekort er at præcisere hvilke konkrete kompetencer, der skal være til stede, samt at gennemføre et ensartet oplæringsforløb med høj kvalitet i operationssygeplejen. Kortene bruges til evaluering af kompetencer i klinisk praksis og giver afsæt for individuel udvikling. Den tillærte praksis evalueres med afsæt i viden, færdigheder og kompetencer, samt evnen til at reflektere over egen klinisk praksis.

I Operation og Intensiv har vi vores specialer koblet sammen i 2 grupper:

· KIR/KAR som indeholder organkirurgi og perifer karkirurgi
· ORT/GUK som indeholder ortopædkirurgi og gynækologi

Vores mål er at levere fremragende pleje og behandling samt bidrage til at patienterne får de bedst mulige forløb

Derfor har vi lavet et uddannelsesvikariat som operationssygeplejerske. Du vil under uddannelsen komme rundt i alle vores specialer, herunder i dagkirurgi og Skopi-klinikken.
Stillingen er på fuld tid, primært i dagtid, både hverdag og weekend. Der må påregnes vagter i slutningen af vikariatet.
Efter endt uddannelse vil der være mulighed for fastansættelse i afsnittet.
 
Det er et krav at du

  • er uddannet sygeplejerske og vil bidrage positivt til det tværfaglige samarbejde
  • har lyst til at arbejde med udvikling, implementering og det gode læringsmiljø
  • har lyst til at være en del af en omskiftelig hverdag
  • har lyst til at arbejde med den tekniske del af sygeplejen
  • vil bidrage til det gode kollegaskab
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Operation og Intensiv.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Christian Ishøi, tlf. 78 44 53 72.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID samt oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest den 6. december 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 51.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.