Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet bager til køkkenet på Danmarks største plejeboligcenter - Fælledgården - på Østerbro i København

Som bager skal du indgå i et køkken, hvor humøret er i top, og hvor det gode arbejdsmiljø er noget, vi ikke går på kompromis med.
 
Vi søger en uddannet bager, der brænder for sit fag, og som ønsker at gøre en forskel via sit håndværk. 
Desuden forventer vi et godt kendskab til, hvad der rører sig i brød-/kagebranchen. Der vil være mulighed for deltagelse i efteruddannelse. 
 
Vi er et køkken, der dagligt laver mad med hjertet til 193 glade plejecenterbeboere og vores mange ansatte.  
Vi har også en del arrangementer og mødeforplejning med op til 200 deltagere.  
 
Vi producerer dagligt morgenmad og frokost, og til aften serveres dejlig, frisklavet, varm mad. Vi bager vores brød og kager selv. 
Produktionen består af gode, friske råvarer afstemt efter årstiden.  
Vi serverer både traditionelle og utraditionelle retter. Vigtigst for os er, at beboerne får en god og inspirerende oplevelse.  
 
Vi forventer, at du er initiativrig og ansvarlig. Du får stor indvirkning på koordinering og planlægning af dine daglige arbejdsopgaver. Dialog, samarbejde og positiv tænkning er tre vigtige elementer i vores arbejde.  
 
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 t/ugen med vagter mellem kl. 4.00 og 16.24.  
Der forekommer arbejde i weekender og på helligdage i forbindelse med højtider og arrangementer.  
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.  
Ansættelse ønsker vi så tæt på den 1. marts 2018 som muligt.
 
Yderligere information
Vi ser frem til at høre fra dig. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte køkkenet på 3913 5115. Leder af køkken/service er Niels Sveium. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. februar 2018  
Vi afholder samtaler fra den 14. februar 2018.  
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329749354Phoenix-9e3167f812018-01-29T15:01:06.317Uddannet bager til køkkenet på Danmarks største plejeboligcenter - Fælledgården - på Østerbro i København
Som bager skal du indgå i et køkken, hvor humøret er i top, og hvor det gode arbejdsmiljø er noget, vi ikke går på kompromis med.
 
Vi søger en uddannet bager, der brænder for sit fag, og som ønsker at gøre en forskel via sit håndværk. 
Desuden forventer vi et godt kendskab til, hvad der rører sig i brød-/kagebranchen. Der vil være mulighed for deltagelse i efteruddannelse. 
 
Vi er et køkken, der dagligt laver mad med hjertet til 193 glade plejecenterbeboere og vores mange ansatte.  
Vi har også en del arrangementer og mødeforplejning med op til 200 deltagere.  
 
Vi producerer dagligt morgenmad og frokost, og til aften serveres dejlig, frisklavet, varm mad. Vi bager vores brød og kager selv. 
Produktionen består af gode, friske råvarer afstemt efter årstiden.  
Vi serverer både traditionelle og utraditionelle retter. Vigtigst for os er, at beboerne får en god og inspirerende oplevelse.  
 
Vi forventer, at du er initiativrig og ansvarlig. Du får stor indvirkning på koordinering og planlægning af dine daglige arbejdsopgaver. Dialog, samarbejde og positiv tænkning er tre vigtige elementer i vores arbejde.  
 
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 t/ugen med vagter mellem kl. 4.00 og 16.24.  
Der forekommer arbejde i weekender og på helligdage i forbindelse med højtider og arrangementer.  
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.  
Ansættelse ønsker vi så tæt på den 1. marts 2018 som muligt.
 
Yderligere information
Vi ser frem til at høre fra dig. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte køkkenet på 3913 5115. Leder af køkken/service er Niels Sveium. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. februar 2018  
Vi afholder samtaler fra den 14. februar 2018.  
 
2018-02-12T23:50:06.343 Som bager skal du indgå i et køkken, hvor humøret er i top, og hvor det gode arbejdsmiljø er noget, vi ikke går på kompromis med. Vi søger en uddannet bager, der brænder for sit fag, og som ønsker at gøre en forskel via sit håndværk. Desuden forventer vi et godt kendskab til, hvad der rører sig i brød- kagebranchen. Der vil være mulighed for deltagelse i efteruddannelse. Vi er et køkken, der dagligt laver mad med hjertet til 193 glade plejecenterbeboere og vores mange ansatte. Vi har også en del arrangementer og mødeforplejning med op til 200 deltagere. Vi producerer dagligt morgenmad og frokost, og til aften serveres dejlig, frisklavet, varm mad. Vi bager vores brød og kager selv. Produktionen består af gode, friske råvarer afstemt efter årstiden. Vi serverer både traditionelle og utraditionelle retter. Vigtigst for os er, at beboerne får en god og inspirerende oplevelse. Vi forventer, at du er initiativrig og ansvarlig. Du får stor indvirkning på koordinering og planlægning af dine daglige arbejdsopgaver. Dialog, samarbejde og positiv tænkning er tre vigtige elementer i vores arbejde. Ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 t ugen med vagter mellem kl. 4.00 og 16.24. Der forekommer arbejde i weekender og på helligdage i forbindelse med højtider og arrangementer. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelse ønsker vi så tæt på den 1. marts 2018 som muligt. Yderligere information Vi ser frem til at høre fra dig. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte køkkenet på 3913 5115. Leder af køkken service er Niels Sveium. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. februar 2018 Vi afholder samtaler fra den 14. februar 2018.10Phoenix9e3167f8101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-12T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=148853&DepartmentId=21104&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3091306Fælledgården - køkken - Service11Drejøgade 32100København ØDKDanmarkORS/9e3167f8_logo.pngORS/Small/9e3167f8_logo.png155.7088450012.57195300
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent514270KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e3167f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e3167f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e3167f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e3167f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSom Bager hos Fælledgården - køkken - Service bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration352613759importimport_9e3167f8DKDanmarkDKDanmark329968657Aamanns Køkken søger bager til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig bager, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag, og så afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Derudover laver vi, i vores køkken, rugbrød til hele Aamanns, herunder vores to restauranter og vores Deli Take Away. Om dig Du er uddannet bager. Du elsker dit erhverv og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Fleksible arbejdstider, som passer til den rette kandidat, primært i dagtimerne mandag-fredag. Dog kan der forekomme weekendarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Bager til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: - Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go - Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen - Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn - Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by - Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig bager, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag, og så afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Derudover laver vi, i vores køkken, rugbrød til hele Aamanns, herunder vores to restauranter og vores Deli & Take Away.  

 

Om dig

  • Du er uddannet bager.
  • Du elsker dit erhverv og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Fleksible arbejdstider, som passer til den rette kandidat, primært i dagtimerne mandag-fredag. Dog kan der forekomme weekendarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Bager til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af: - Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go - Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen - Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn - Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by - Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-03-01T00:00:002019-04-25T00:00:00
329981548Ovn-bagersvend til brødbageri med fokus på kvalitet og overblik - til større håndværksbageriBasic Vi søger:Ovn-bagersvend til brødproduktionen med solid allround-erfaring i fremstillingsprocessen. Bageriet opererer i tidsrummet fra kl. 17:00-03:30, også i weekenderne, og der skal regnes med weekendarbejde hver anden uge. Vi forventer:At du er en dygtig faglært brødbager.At du er kompromisløs og sætter en ære i at lave godt brød.At du kvalitetsorienteret, mødestabil og engageret.At du har et godt humør, er samarbejdsorienteret og kan lide at arbejde i et mindre team.At du går foran, tager ansvar for eget arbejde og har øje for helheden.At du kan holde hovedet koldt trods travlhed og sikre en optimal produktion hver dag.At du taler dansk, men har også lidt engelskkundskaber.Vi tilbyderDu tilbydes et afvekslende job med gode kolleger. Mulighed for både personlig og faglig udvikling. En attraktiv lønpakke med pension og gode arbejdsforhold. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Rasmus Kristensen på telefon 6021 0125. Du kan søge jobbet via nedenstående knap send ansøgning . Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Foodpeople A S tager udgangspunkt i stærke italienske og danske håndværks- og gourmettraditioner. Med en kompromisløs tilgang til fødevareproduktion, har vi skabt en virksomhed, hvor ærlige råvarer og en brændende passion for mad mødes. Foodpeople består af Il Fornaio og Trianon, samt det nye brand Jalm B. Vi beskæftiger mere end 100 passionerede medarbejdere og har fælles domicil på Amager. Vi afsætter vores kvalitetsprodukter til såvel dagligvaremarkedet som foodservicemarkedet i Danmark og Sverige. Se mere på vores ansøgersite: https: foodpeople.brandero.com
Vi søger:
Ovn-bagersvend til brødproduktionen med solid allround-erfaring i fremstillingsprocessen.
Bageriet opererer i tidsrummet fra kl. 17:00-03:30, også i weekenderne, og der skal regnes med weekendarbejde hver anden uge.

Vi forventer:
  • At du er en dygtig faglært brødbager.
  • At du er kompromisløs og sætter en ære i at lave godt brød.
  • At du kvalitetsorienteret, mødestabil og engageret.
  • At du har et godt humør, er samarbejdsorienteret og kan lide at arbejde i et mindre team.
  • At du går foran, tager ansvar for eget arbejde og har øje for helheden.
  • At du kan holde hovedet koldt trods travlhed og sikre en optimal produktion hver dag.
  • At du taler dansk, men har også lidt engelskkundskaber.
Vi tilbyder
Du tilbydes et afvekslende job med gode kolleger. Mulighed for både personlig og faglig udvikling. En attraktiv lønpakke med pension og gode arbejdsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Rasmus Kristensen på telefon 6021 0125.

Du kan søge jobbet via nedenstående knap "send ansøgning". Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Foodpeople A/S tager udgangspunkt i stærke italienske og danske håndværks- og gourmettraditioner. Med en kompromisløs tilgang til fødevareproduktion, har vi skabt en virksomhed, hvor ærlige råvarer og en brændende passion for mad mødes. Foodpeople består af Il Fornaio og Trianon, samt det nye brand Jalm&B. Vi beskæftiger mere end 100 passionerede medarbejdere og har fælles domicil på Amager. Vi afsætter vores kvalitetsprodukter til såvel dagligvaremarkedet som foodservicemarkedet i Danmark og Sverige.

Se mere på vores ansøgersite: https://foodpeople.brandero.com

ORS/Small/cbe4bd4d_logo.jpegFoodpeople A/SKastrup2019-03-20T17:00:32.2872019-04-23T00:00:00
329981889GuldBageren Brøndby søger BagersvendRobot Faglig uddannet bagersvend søges til et mindre bageri på vestegnen. Vi er et bageri konditori, der prøver at holde et højt fagligt niveau og dette forvendes også af dig. Hvis du besidder visse kagekompetancer, er det at fortrække, da det kan forkomme at du skal stå til rådighed i konditoriet. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da det kan ske at du i weekenderne skal arbejde alene. Du skal kunne beherske dansk i skrift og tale. Mødetider vil i enkelte tilfælde være kl. 2:30, men de fleste dage er det kl. 4:30 Ser frem til at høre fra dig.

Faglig uddannet bagersvend søges til et mindre bageri på vestegnen.

Vi er et bageri/konditori, der prøver at holde et højt fagligt niveau og dette forvendes også af dig. Hvis du besidder visse kagekompetancer, er det at fortrække, da det kan forkomme at du skal stå til rådighed i konditoriet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, da det kan ske at du i weekenderne skal arbejde alene.

Du skal kunne beherske dansk i skrift og tale.

Mødetider vil i enkelte tilfælde være kl. 2:30, men de fleste dage er det kl. 4:30

Ser frem til at høre fra dig.

GuldBageren Brøndby V/THORBEN ANDERSENBrøndby2019-03-21T00:00:002019-05-01T00:00:00
329960886konditor søgesRobot Selvstændig arbejdene konditor søges til bageri på Amager Fast ugelig fridag samt hveranden Weekend Mødetid mellem kl 0400 og 0600 Løn efter kvalifikationer

Selvstændig arbejdene konditor søges til bageri på Amager

Fast ugelig fridag samt hveranden Weekend

Mødetid mellem kl 0400 og 0600

Løn efter kvalifikationer

A.S.C.ApSKastrup2019-02-14T00:00:002019-04-11T00:00:00
329951683BAGERMEDHJÆLPERRobot Til travlt bageri i Rødovre, søges en frisk medarbejder til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være deltid, efter en vagtplan, hvor arbejdstiden placeres i tidsrummet kl. 18.00 - 23.00 efter nærmere aftale. Med mulighed for fuldtid fremadrettet. Du skal være frisk til at hjælpe med alt forefaldende arbejde i bageriet. Danskkundskaber er ikke et krav. Du skal være mødesikker, fleksibel og samarbejdsvillig. Telefonisk henvendelse til Sonny på telefon 60 68 48 65.Til travlt bageri i Rødovre, søges en frisk medarbejder til snarest tiltrædelse.

Arbejdstiden vil være deltid, efter en vagtplan, hvor arbejdstiden placeres i tidsrummet kl. 18.00 - 23.00 efter nærmere aftale. Med mulighed for fuldtid fremadrettet.

Du skal være frisk til at hjælpe med alt forefaldende arbejde i bageriet. Danskkundskaber er ikke et krav.

Du skal være mødesikker, fleksibel og samarbejdsvillig.

Telefonisk henvendelse til Sonny på telefon 60 68 48 65.
IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANIRødovre2019-01-31T00:00:002019-03-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Aamanns Køkken søger bager til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi bruger kød fra fritgåen...
Indrykket:1. marts 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Ovn-bagersvend til brødbageri med fokus på kvalitet og overblik - til større håndværksbageri

Foodpeople A/S

Kastrup
Vi søger:Ovn-bagersvend til brødproduktionen med solid allround-erfaring i fremstillingsprocessen. Bageriet opererer i tidsrummet fra kl. 17:00-03:30, også i weekenderne, og der skal regnes med weekendarbejde hver anden uge. Vi forventer:At du er en...
Indrykket:20. marts 2019
Udløbsdato:23. april 2019

GuldBageren Brøndby søger Bagersvend

GuldBageren Brøndby V/THORBEN ANDERSEN

Brøndby
Faglig uddannet bagersvend søges til et mindre bageri på vestegnen. Vi er et bageri konditori, der prøver at holde et højt fagligt niveau og dette forvendes også af dig. Hvis du besidder visse kagekompetancer, er det at fortrække, da det kan forkomm...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

konditor søges

A.S.C.ApS

Kastrup
Selvstændig arbejdene konditor søges til bageri på Amager Fast ugelig fridag samt hveranden Weekend Mødetid mellem kl 0400 og 0600 Løn efter kvalifikationer
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:11. april 2019

BAGERMEDHJÆLPER

IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI

Rødovre
Til travlt bageri i Rødovre, søges en frisk medarbejder til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være deltid, efter en vagtplan, hvor arbejdstiden placeres i tidsrummet kl. 18.00 - 23.00 efter nærmere aftale. Med mulighed for fuldtid fremadrettet. ...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:28. marts 2019