Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet cater/kantineassistent

Til vores kantine søger vi en erfaren kantineassistent, der elsker at lave mad.

I samarbejde med vores kantineleder skal du lave sund og varieret, om end traditionel mad til ca. 115 medarbejdere, der hver dag tilbydes veltilberedt mad, ligesom vi også bespiser et mindre antal gæster i forbindelse med mødeaktiviteter.

Arbejdsopgaverne er:

  • Tilberedning af kolde og varme retter
  • Fremstilling af smørrebrød, sandwich og hjemmebag
  • Kassebetjening
  • Opdækning ved mødeaktiviteter
  • Opvask samt rengøring af kantinearealerne samt mødelokale

Arbejdstid:

30 timer pr. uge, med mødetid inden for tidsrummet 7:00-13:00.

 

Om dig:

Det er et krav at du har en relevant køkkenfaglig uddannelse.

Du har en ægte interesse for arbejdet i en kantine og din indsats er præget af høj kvalitet, ligesom du viser initiativ og selvstændighed. Du er mødestabil, udadvendt og imødekommende, og du bidrager gerne til den glade og frie omgangstone i vores kantine, ligesom du naturligvis har en god ordenssans.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Er du interesseret i jobbet kan du sende dig ansøgning til info@sekura.dk senest 22. februar. 

Send dog din ansøgning snarest muligt, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende. Vi kontakter kun relevante kandidater til jobbet med henblik på ansættelsessamtaler og senest d. 23. februar.

---  

Sekura Cabins A/S i Randers designer, udvikler og producerer kabiner på OEM-basis til entreprenør- og industrikøretøjer, hvor ca. 99 % af produktionen går til eksport. Sekura Cabins A/S, der er i fortsat vækst, er ejet af et konsortium bestående af de hollandske investeringsfirmaer Foreman Capital og Standard Investment. Fabrikken har både design, udvikling og produktion i Randers, hvor der er ca. 145 beskæftigede.

Se også www.sekura.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her