Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet kok

Vi søger en frisk kok med interesse for det dansk/franske køkken

Du vil blive en del af et velfungerende køkkenteam bestående af uddannede kokke og elever, hvor god service og arbejdsmoral er nogle af nøgleordene. Vi har brug for en medarbejder med godt humør med sans for detaljen, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder med gode råvarer og laver alt fra bunden.

Vi forventer du er mødestabil, har god fysik og et godt drive.

Vi starter op med et helt nyt og spændende menukort efter en mindre renovering ultimo april og forventer os rigtigt meget af dette nye tiltag.

Vi tilbyder en ung og dynamisk arbejdsplads, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på din egen hverdag, udvikling og omgivelser.

Vi ser gerne tiltrædelse primo maj, men vi venter hellere på den rette. Løn efter kvalifikationer. Vi har overenskomst med 3F & HORESTA.

Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon +45 51 90 22 32 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket "Kok på Viggo".

Vedhæft endvidere din straffeattest.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her