Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet kok med a la carte erfaring søges på Restaurant Toldboden, Frederikssund

Kære kommende kollega!

Vi har rigtig travlt på Restaurant Toldboden og ønsker derfor at udvide vores køkken team med endnu en dygtig kok, så kom og bliv en del af vores ildsjæle i køkkenet.

Vi forestiller os, at du brænder for at lave god mad fra bunden med sæsonens friske råvarer. Vores kerne værdier er service, kvalitet og dygtige medarbejdere. Du og dine kollegaer gør derfor en kæmpe forskel for vores gæsters oplevelse i restauranten.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Du har fri hver anden weekend. Vi har fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor du trives og er en vigtig og engageret medspiller. Vi har selvfølgelig også fokus på, at dit arbejdsliv og familieliv kan hænge sammen.

Vores køkken består af 3 elever og 3 uddannede kokke – og så dig. Vi holder et køkkenmøde en gang om måneden, hvor vi sammen udvikler nye menuer, så vi kan altså tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og rig mulighed for udvikling og medindflydelse.

Vi har netop fået *** 3 ud af 3 stjerner i Den Danske Spiseguide, derudover var vi nomineret til "Årets Meat sommelier" - og det forpligter selvfølgelig...

Vi forestiller os, at…

  • Du er en teamplayer med personligt drive
  • Du leverer høj kvalitet hver gang
  • Du er udadvendt og i godt humør
  • Du kan lide at mærke pulsen på travle vagter – og bevare overblikket
  • Du er ansvarsbevidst og stolt af dit fag

Dit job
Du får spændende udfordringer dagligt, hvor to dage ikke er ens. Du vil tilberede ny nordisk og moderne mad i skønne omgivelser med udsigt til havnen – i et ungt, fast team med høje faglige ambitioner og plads til smil og sparring. Vi har et godt team og vægter sammenhold højt både blandt tjenere og kokke.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Send en motiveret ansøgning, cv og billede til kontakt@toldboden.nu Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan ejer og køkkenchef Steffen Jørgensen kontaktes på tlf. 28803600

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.