Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet lægesekretær, Øjenafdelingen, SUH Roskilde - Et årigt Barselsvikariat

Trives du med patientkontakt, direkte som indirekte samt mangeartede opgaver med løbende udvikling i opgaveløsningen samt godt tværfagligt samarbejde, så er Øjenafdelingen med garanti noget for dig.

Vi søger barselsvikar til vores gode team i Roskilde. Vi er 14 lægesekretærer fordelt på matrikel i Næstved og Roskilde. Vi medvirker til og sikrer at de patientadministrative opgaver løses samt udfordrer i fællesskab hele tiden metoder i opgaveløsningen.

Vi arbejder i rotation. Det betyder at du har funktion én uge ad gangen. Det være sig bl.a.

  • Sagsbehandling af ambulant og kirurgisk aktivitet
  • Telefonkonsultationer med patienter, pårørende samt samarbejdspartnere
  • Reception med booking
  • Visitation og fordeling af Øjenafdelingens henvisninger

Dernæst besidder sekretærer i afdelingen tovholder-/specialopgaver som bl.a. kodningsansvarlig/Sundhedsplatformen udrulning af kalender, superbruger, elevansvarlig, D4, booking- og ventelisteansvar osv. Vi har stadig brug for flere af den slags kompetencer i afdelingen, så besidder du sådanne kompetencer, vil de komme i spil hos os.

Vi forventer at du er uddannet lægesekretær (ufravigeligt krav). Du har lyst til og mod på alle sekretærfunktioner og trives i et travlt miljø samt er i stand til at prioritere og arbejde med korte tidsfrister.

Vi foretrækker at du har ambulatorieerfaring og kendskab til Sundhedsplatformen.

Lyder ovenstående som dig, så kan vi til gengæld tilbyde et udfordrende job med mangeartede opgaver med godt tværfagligt samarbejde og gode kolleger.

Vi tror på at en god introduktion og oplæring giver en god kollega. Du tilkobles derfor mentor gennem hele din oplæring i rotationen. Dernæst vil du blive tilbudt at se diverse undersøgelser og behandlinger mhp. viden om øjenspecialet i samarbejde med vores kolleger.

Lægesekretærerne har daglig arbejdstid mellem kl. 7.45-15.30. Arbejdstiden aftales i fællesskab med dig og med hensyn til afdelingens øvrige drift.

Kolleger fortæller hvorfor du skal komme og arbejde hos os:

Lægesekretærelev, Louise ”Hos Øjenafdelingen møder man et personale, hvor det kan mærkes, at alle faggrupper ønsker at gøre sit bedste for patienterne. Lægesekretærerne har et godt indbyrdes samarbejde og er gode til at dele viden og tips med hinanden. Øjenspecialet har mange diagnoser, men man lærer heldigvis de gængse termer og sygdomme hurtigt. Det der overraskede mig mest, da jeg startede i Øjenafdelingen var, at der også er rigtigt mange børn, så der er stor variation i patientgruppen.

Lise, Tillidsrepræsentant ”I Øjenafdelingen deles vi om alle funktionerne i sekretariatet. Det giver en god variation i hverdagen, og større forståelse for de enkelte opgaver, når man kender dem alle. Vi værdsætter det gode samarbejde, både kollegialt, men også tværfagligt og på tværs af vores to matrikler i Roskilde og Næstved”

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om os og stillingen er du velkommen til at komme og hilse på. Det kan enten ske via aftale med ledende lægesekretær Karen Drejer, mail kdne@regionsjaelland.dk eller telefon 56 51 33 20 samt via tillidsrepræsentant Lise Toft Thøgersen litt@regionsjaelland.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelse snarest muligt eller senest 1. september. Samtaler afholdes løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.