Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet lægesekretær til BørneUngeKlinikken

Juliane Marie Centret  
 
Vi søger en uddannet lægesekretær snarest muligt 37 timer ugentlig eller efter aftale. Stillingen er vagtfri.  
 
Din arbejdsplads er i team med en anden lægesekretær, og fysisk sidder I på et sengeafsnit. I vil sammen varetage alle opgaver der er relateret til Børnemodtagelsen (akut afsnit), Daghospitalet (ambulant) samt afdelingens semi-intensive senge. Samtidig hermed varetager jeres kontor alle indkomne henvisninger til Børneungeklinikken, hvorfor kendskab til henvisninger i SP vil være en fordel.  
 
I samarbejdet med kolleger indgår både opgaver omkring akutte, indlagte og ambulante patienter. Der er tæt samarbejde med de øvrige personalegrupper, og du vil i dit daglige arbejde møde både patienter og pårørende.  
 
Dine arbejdsopgaver spænder vidt, hvorfor evnen til at prioritere- og planlægge dit arbejde vil være nyttig. Af arbejdsopgaver kan nævnes følgende: div. arbejdslister i SP, månedlige opfølgninger på registreringer af ydelser, færdigregistreringer, LPR-fejl, håndtering af klage- og erstatningssager, bestilling af div. undersøgelser i RIS, henvisninger, visitation af henvisninger, indkaldelser, vedligehold af ressourceplan og kalender i SP, varebestilling i SAP og X-media redaktør.  
Endvidere ad-hoc opgaver: breve, korrespondancer, erklæringer, legater, mails, lister til lægerne, prøveforsendelse, journalkopi, møder, skanning af journaler.  
 
Vi kan tilbyde  

 • God introduktion til hospital såvel som afsnit
 • Spændende og travl hverdag med stor kontaktflade
 • Søde, engagerede kolleger og stor tværfaglig kontakt
 • Mange udfordringer i et travlt afsnit
 • Samarbejde med andre kompetente lægesekretærer  
Vi ønsker, at  
 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du har kendskab til SP
 • Du er dygtig til registrering
 • Du er struktureret og kan planlægge din dag
 • Du har lyst til, og sætter pris på et positivt tværfagligt samarbejde
 • Du har lyst til at udvikle dig selv og dit fag  
I BørneUngeKlinikken er vi 15 lægesekretærer, en ledende lægesekretær, og i perioder har vi også en lægesekretærelev. Lægesekretærerne arbejder speciale/teamopdelt. Vi holder fælles sekretærmøde hver 14. dag, og teammøder efter behov. Vi har fokus på kompetenceudvikling for den enkelte sekretær, og i øjeblikket arbejder vi med at forbedre vores SP kompetencer. Dette gør vi blandt andet via workshops og individuel sparring med Juliane Marie Centrets kliniske it-konsulent. Vi kan tilbyde en spændende afdeling, med dedikerede og dygtige lægesekretærkolleger, der går højt op i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Vi har en god tone sekretærerne imellem, og vægter professionalisme i arbejdet, og respekt for den enkelte kollega højt.  
 
BørneUngeKlinikken består af sengeafsnit, ambulatorier og en børnemodtagelse. Vi dækker højt specialiserede områder indenfor pædiatrien: onkologi, infektionssygdomme, neuropædiatri, spiserehabilitering, lungesygdomme, cystisk fibrose, hjertesygdomme, nyre- og gastro-, adoption/infektion- og reumatologiske sygdomme, leversygdomme, immundefekte og knoglemarvstransplanterede børn samt Ungdomsmedicinsk Videnscenter.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger  
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Barbara Bøttern på telefon 35 45 08 10 eller lægesekretær Bettina Christa Jensen 35 45 35 44.  
 
Ansøgningsfrist mandag d. 19. februar 2018.  
Samtaler afholdes torsdag d. 22. februar 2018.  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her