Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet lægesekretær til Neurologisk Ambulatorium

Vi søger en ny kollega, der – ligesom os – er indstillet på at have fokus på faglighed, det gode patientforløb og den gode stemning. Vi går meget op i, at alle skal føle sig godt behandlet og vores gode tværfaglige samarbejde er noget, vi er meget stolte af.

På Neurologisk Afdeling udreder og behandler vi patienter med neurologiske symptomer/sygdomme. Jobbet er spændende med stor tværfaglig kontaktflade. Vi tilbyder dig en alsidig stilling på 30-37 timer, hvor du får brug for din gode empati og overblik, så vi vægter højt, at du har et stort serviceniveau overfor patienter og kolleger, så alle føler sig godt behandlet. Åbenhed, godt kollegaskab og tæt samarbejde med alle faggrupper er det, du vil møde hos os.

Dine personlige kvalifikationer

Du er en fleksibel, robust og serviceminded person, der samtidig er god til både at prioritere og planlægge din tid, men også til selv at tage initiativ til at gå i gang med opgaverne.

Som person er du meget omhyggelig med sans for detaljer og besidder et godt energiniveau og overblik. Du har gode relationelle kompetencer og samarbejdsevner. Samtidig har du mod på mange faglige udfordringer og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt. Du er en god, loyal kollega, som ser muligheder frem for begrænsninger.

Du tilbydes

Et spændende, alsidigt job, hvor du virkelig kan være med til at hjælpe og gøre en forskel for mange mennesker. Du bliver en del af en sekretærgruppe på 19, med mulighed for personlig og faglig udvikling i et uformelt, men travlt arbejdsmiljø. Åbenhed, godt kollegaskab, tæt samarbejde med alle faggrupper og en rummelig ledelse er det, du vil møde hos os.

Opgaverne varierer meget, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har et uformelt, men travlt arbejdsmiljø, og dine opgaver kan bl.a. være indkaldelse af patienter pr. brev eller telefon, besvarelse af call-center, afrunde besøg og arbejde med fejllister og rapporter. Andre opgaver går på rul, så vi sikrer, at alle kan hjælpe hinanden i hverdagen. Du får dit eget ansvarsområde, der passer til dine kompetencer, og du kan blive en del af de udviklingsprojekter vi igangsætter i afdelingen

Alt foregår med udgangspunkt i Sundhedsplatformen, derfor er det yderst vigtigt, at du har erfaring med og har en positiv tilgang til denne, samt er indstillet på at tilegne dig nye arbejdsgange.

Yderlige oplysninger

Hvis dette har fanget din interesse, og du ønsker at vide mere, er du velkommen til at komme forbi og hilse på os, inden du søger stillingen. Ledende lægesekretær Leila Kuhn fortæller også gerne mere, hvis du ringer til hende på telefon 3863 5225 eller skriver på mail: leila.kuhn@regionh.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 20. september 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.