Uddannet lærer med scienceprofil til indskolingen på Utterslev Skole

Vi søger en uddannet lærer med en scienceprofil til indskolingen. Stillingen er ledig fra den 1. august 2018 og er en fuldtidsstilling.
 
Utterslev Skole arbejder med at løfte kompetencedækningen, så eleverne i højest mulig grad undervises af linjefagslærere.
Til dette søger vi en lærer, der har linjefag i matematik og natur og teknologi. Har du idræt som linjefag, hører vi også gerne fra dig. Vi forventer, at du generelt tænker den sproglige dimension ind i din undervisning.
 
Du vil blive tilknyttet en årgang, hvor du indgår i et årgangsteam bestående af fem lærere og tre til fire skolepædagoger, hvor alle har en kontaktlærerfunktion.
Skolen er kendetegnet ved mangfoldighed og ved at være kvarterets skole. Skolen er visionær og ønsker at gå forrest i udvikling og pædagogisk nytænkning. I skoleåret 18/19 er dansk/læsning, matematik og DSA udviklingsområder, vi har særlig fokus på. Skolen har endvidere en naturfaglig profil, som løbende understøttes af naturfaglige projekter og aktiviteter, herunder udeskole.
 
Utterslev Skole har fine fysiske rammer. Skolen er afdelingsopdelt og har omkring 800 elever og 110 medarbejdere. Personalet er kendetegnet af teamspirit og høj faglighed.
 
Utterslev Skole er et naturligt valg for forældrene i lokalområdet. Forældregruppen er kendetegnet af et stort engagement og er så vidt muligt med i skolens hverdag. Desuden har vi en engageret og velfungerende skolebestyrelse, der støtter skolen i tykt og tyndt.
 
I indskolingen har vi en stærk samarbejdsorienteret kultur, der vægter fællesskabet med bl.a. morgensamling. Vores pædagogiske tænkning lægger vægt på projekter, ligesom vi også vægter mangfoldige oplevelser udenfor skolen. Vi har traditioner med teater- og musikprojekter, lejrskoler og udeskoleliv. Vi synes, det er spændende at bygge bro til det omkringliggende samfund.
 
Om dig:  
Vi forventer, at du er læreruddannet, har erfaring med aldersgruppen og finder glæde ved tæt teamsamarbejde. Da vi er en teambaseret og udviklingsorienteret skole, stiller det krav til gode planlægnings- og struktureringskompetencer, en løsningsorienterede tilgang og god teamspirit, så du sammen med dit team kan navigere i en fleksibel og omskiftelig skolehverdag.  
 
Dine personlige kompetencer er kendetegnet ved, at du:  
  • har indsigt og vilje til at styrke børns faglighed og sociale kompetencer   
  • har fokus på pædagogisk relationsarbejde og har lyst til at løfte folkeskolens inklusionsopgave bl.a. ved at skabe tydelige og trygge rammer for børn   
  • inddrager eleverne, så de oplever medbestemmelse   
  • er positivt bidragende til team og fritidspædagogisk samarbejde
  • er engageret i at udvikle din og teamets faglighed  
  • har vigtigheden af forældresamarbejdet for øje   
  • er engageret i omverden   
  • er en ildsjæl, der er parat til at udvikle en skole med en høj faglig profil  
På Utterslev Skole arbejder vi med fleksibel tilstedeværelse indenfor den gældende aftale for lærere i København. Du vil få en teamarbejdsplads i et lokale sammen med dine nærmeste kolleger. Du har mulighed for at låne en iPad og en bærbar computer.
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomsten for lærere i Københavns Kommune.  
 
Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger fås på hjemmesiden www.utterslevskole.dk eller hos souschef Alice Jacobsen på 3366 9200.  
 
Hvis du vil søge en stilling hos os, så skriv en kort, motiveret ansøgning og upload CV, eksamensbevis og  relevante udtalelser sammen med din ansøgning.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 20. april 2018
Samtaler vil finde sted torsdag den 26. april 2018 fra kl. 14.00.
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til 4. klasse på Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

Vi søger den 1. august 2018 en grundskolelærer til vores 4. klasser Vi leder efter en lærer, der særligt kan dække fagene dansk og engelsk. Da vi vægter fålærerprincippet højt, kan der også være andre fag som skal dækkes. Det er et job for den ambit...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærer til 3. klasse på Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

Vi søger den 1. august 2018 en grundskolelærer til vores 3. klasser Vi leder efter en lærer, der særligt kan dække fagene dansk, musik og drengeidræt. Da vi vægter fålærerprincippet højt, kan der også være andre fag som skal dækkes. Det er et job fo...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Lærere til 1. klasse på Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

Vi søger den 1. august 2018 to grundskolelærere til vores 1. klasser Vi leder efter to lærere, der tilsammen kan dække fagene dansk, musik, matematik, natur og teknologi og drengeidræt. Da vi vægter fålærerprincippet højt, kan der også være andre fa...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Lærere til Nørre Fælled Skole - en skole i vækst og udvikling

Nørre Fælled Skole

Er du en engageret lærer, og kunne du tænke dig at undervise i fysik kemi og eller matematik? Eller er du en sprognørd, og kunne du tænke dig at varetage et årsvikariat i fransk? Vil du være med til at sætte dit præg på en skole i hastig udvikling, ...
Indrykket:1. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Lærere til Frederiksgård Skoles gruppeordning for elever med ASF/ADHD

Frederiksgård Skole

Er du en ambitiøs lærer, som brænder for at arbejde med børn med særlige behov? Frederiksgård Skole, der er beliggende på Nørrebro i nyrenoverede lokaler, er en specialskole for elever med lettere generelle indlæringsvanskeligheder og normalbegavede...
Indrykket:2. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018