Uddannet læsevejelder/lærer

ansøgningsfrist 27. februar 2018
 
Da vores læsevejleder er blevet headhuntet til en lederstilling, søger vi en dygtig diplomuddannet læsevejleder til Fløng skole 1. april 2018 eller snarest derefter.

Udover læsevejlederfunktionen og undervisningstimer i klasserne som resurseperson, skal du kunne påtage dig almindelig faglig undervisning primært i dansk på mellemtrinnet.
 
Skolen har i forvejen en dygtig læsevejleder, som har resurseopgaver og vejledning fra 0.-4. årg. og du skal varetage 5.-9. årg.
Du bliver en del af vores resurseteam, som består af 6-8 resursepersoner, som arbejder ud fra skolens pædagogiske grundsyn. Resurseteamet understøtter personalet i deres dagligdag i undervisningen i kortere eller længere perioder, således at personalet får mulighed for at komme godt videre med de udfordringer, der måtte være (coteaching)
Vi forventer, at du har relevante erfaringer i brug af IT i undervisningen generelt og også af IT-rygsækkens programmer.
 
Du bliver en del af en skole og en arbejdsplads, som har et pædagogisk grundsyn som er systemisk og anerkendende i forhold til undervisning, læring og opgaver. Du vil få nogle hjælpsomme kollegaer og en ledelse, som interesserer sig for dig, og som altid gerne hjælper dig. Du skal arbejde i team med fleksible skemaordninger – og du får din egen arbejdsplads i gode arbejdslokaler sammen med dine teamkollegaer. Vi har 32 timers tilstedeværelse på skolen med flexordning.
 
Vi er en skole med et godt arbejdsmiljø, en klar pædagogisk retning og en vilje til at sætte fokus på både dannelse og faglighed. Fløng Skole er en 2-3 sporet skole med 520 elever fra 0.-9. klasse.
 
Fløng Skole ligger i den vestlige del af Høje-Taastrup Kommune – tæt på Roskilde. Vi er en skole med gode undervisningsfaciliteter og store grønne udeområder. Vi arbejder bl.a. i selvstyrende team og støtter hinanden i en travl og fleksibel hverdag.
Alle elever på Fløng skole har en 1:1 løsning - én IT-device til hvert barn. Derfor forventer vi, at du er på hjemmebane i brugen af IT i undervisningen og har erfaring i den pædagogiske tilgang til IT.
 
 Skolens værdisæt ”Plads til alle, men ikke til alt” m.m. kan læses på www.floengskole.skoleporten.dk/
 
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Jan B. Larsen - janla@htk.dk tlf. 23239856 eller souschef Anne-Marie Andreasen -  anne-mariean@htk.dk tlf. 43352250
Vi har vinterferie i uge 8.
 
Vi forventer ligeledes at have brug for to barselsvikarer fra 1.august i henholdsvis matematik og n/t i indskoling og på mellemtrin.
Er du interesseret i at høre om disse vikariater allerede nu, er du også velkommen til at henvende dig eller sende en ansøgning.
 
Ansøgningsfrist den 27. februar 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Lærer til barselsvikariat på Reerslev skole

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Lærer søges til barselsvikariat på Reerslev Skole pr. 1. april 2018 Skole i landsbymiljø med trygge rammer Reerslev Skole søger en lærer med linjefag i dansk. Herudover kunne varetage billedkunst, natur teknik og andre af skolens fag. Vi søger en læ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Lærer til socialpædagogisk dagbehandlingssted

SKOLEN VÆVERHUSET A/S

Skolen Væverhuset er et socialpædagogisk dagbehandlingssted med skole. Vi modtager 25-30 børn i den undervisningspligtige alder, som er betegnet uunderviselige i det offentlige system, og som har en adfærd, der falder udenfor, hvad man betragter som...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Specialundervisningslærer

Glostrup Kommune

Brøndby
Glostrup Skole - Skovvangskolen Ny kollega søges Vi har en ledig stilling med støttetimer til elever - fortrinsvis til elever i alderen 9-13 år - samt specialundervisning i dansk og understøttende undervisning. Har du herudover kompetencer indenfor ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Naturfagslærer

Glostrup Kommune

Engageret naturfagslærer søges til udskolingen på Vestervangskolen Brænder du for naturfag, vejlede dine kolleger inden for dette felt og for at sætte dit præg på skolens naturfagslinje, så har vi jobbet til dig. Vi står og mangler en uddannet lærer...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Ekspert i håndværk/design og dansk til Ordrup Skole

Gentofte Kommune

Ordrup Skole er en stor, attraktiv skole i Gentofte, tæt på både København og smuk natur. Vi leder med lys og lygte efter en ny kollega, der kan gøre en god skole endnu bedre. Til indskolingen (0.-5. kl.) søger vi en ny kollega, der brænder for at u...