Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet matematiklærer til Herstedøster skoles specialklasser for elever med sociale og emotionelle vanskeligheder

Vil du også være med til at gøre en forskel?

Herstedøster Skole søger dig der uddannet matematiklærer, med specialpædagogisk erfaring, der vil være med til udvikle vores specialklasser endnu mere.
Vi kan tilbyde ansættelse i en stor specialklasserække, med 40 dygtige kollegaer, fordelt på lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Hertil følger 88 skønne elever fordelt i 11 klasser. Vi har et udvidet skole/hjemsamarbejde med fokus på elevernes dannelse, faglighed og trivsel.

Vi lægger vægt på det forpligtende teamsamarbejde, hvor den enkelte medarbejder tager ansvar og reflekterer over egen og fælles praksis. Vi sætter stor pris på initiativ, motivation og engagement og at du støtter op om teamet og afdelingens beslutninger om den pædagogiske retning. Denne tager udgangspunkt i at den enkelte elev mødes på sit eget niveau ud fra sit individuelle skema.

Du er læreruddannet. Du er struktureret, konkret og visuelt understøttende i din planlægning og udførelse af undervisningen.  Samtidigt formår du at være rolig, relations dannende, anerkende og i low-arousal i din tilgang til eleverne. Du er nysgerrig på den enkelte elevs særlige behov og særlige måde at lære på. 

Du har erfaring med elever med særlige behov og pædagogisk og didaktisk kan du tage udgangspunkt i den enkelte elev, og se dig væk fra at undervise som fællesundervisning, med undervisning tilpasset elevernes behov. 

Stillingen er en fast stilling i vores ene indskolingsgruppe på fuld tid og du skal:

  • Have stor erfaring med børn med sociale og emotionelle vanskeligheder
  • Have stor erfaring med de specialpædagogiske redskaber og rammer for målgruppen
  • Være læreruddannet
  • Være solidt funderet i din faglighed og pædagogiske overvejelser og kan undervise i en bred vifte af fag, men med hovedansvar på matematik, hvorfor du skal have linjefag heri.
  • Have visioner og lyst til at arbejde målrettet med at kvalitetssikre og udvikle det faglige og sociale lærings- og fritidsmiljø i et tæt konstruktivt samarbejde med alle skolens ansatte
  • Skabe sammenhængskraft mellem de læringsrum, som lærere og pædagoger skaber
  • Ønske at arbejde i et ofte hektisk miljø og kan bevare overblikket med fokus på elevernes udvikling, trivsel og faglighed, selv i meget travle situationer
Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

Du vil blive en del af nogle søde og hjælpsomme kolleger, hvor samarbejdet er præget af høj social kapital, mulighed for din egen kontorplads med computer, kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!
I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger
Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Herstedøster Skoles kontor på tlf. nr. 43 68 73 00, og spørge efter afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen eller skoleleder Birgitte Pilgård. 

Ansøgning
Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest mandag den 26. oktober 2020.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest fredag den 30. oktober 2020.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.