Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet pædagog søges straks

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Vi er et hus med en normering på 100 børn fordelt på 6 stuer.

Vi søger på nuværende tidspunkt en ledig fuldtidspædagog i 6 måneder til vores Stjerne stue med opstart hurtigst muligt og det samme til vores stue Solen pr 15. maj

Vi ønsker en person der formår at samarbejde, planlægge og igangsætte med et stort engagement i forhold til de børn som er på stuen. Ligeledes en omsorgsfuld, rolig og positiv engageret medarbejder, som formår at skabe rum for den enkelte, hvilket giver tryghed.

Humor er kun et plus. Personen skal formå at skabe en god og tillidsfuld kontakt med både børn som voksne. Have et stort overblik, og følge med i hvad der sker i hele huset, til trods for vores størrelse. Fagligt skal man være nysgerrig og videbegærlig. Samtidig elsker vi gode ideer og tiltag, hvilket vi tager imod med åbne arme.

Faglige kompetencer derudover søger vi gerne en person der brænder for musik, men det er ikke et krav desuden ser vi gerne ICDP uddannet.

Man vil på begge stuer komme til at arbejde sammen og samarbejde med en fast pædagog i huset.

Vi er et hus der er kendt for vores imødekommenhed, ærlighed og åbenhed. Der udover er vi et hus der emmer af aktivitet både ude som inde. Her har vi dyr som vi hjælper hinanden med at passe og nyder desuden også ture ud af huset. Vil man vide mere, er man mere end velkommen til at ringe eller komme på visit.

Her kan man kontakte:

Karen Marie Corneliussen (Dagtilbudleder 41913471)

Hanne Smed ( afdelingsleder 72578320)

Ansøgning sendes til kmc@jammerbugt.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her