Uddannet pædagog til barselsvikariat i Søstjernen

Genopslag
 
Vil du arbejde med Marte Meo, har du lyst til at arbejde i et integreret hus og samarbejde på tværs af stuerne? Så er du måske den, vi søger. 
 
Barselsvikariatet er i vuggestuen med 15 børn i vores stueetage. Du vil indgå i et samarbejde på stuen med en pædagog og to medhjælpere.
 
Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 6.00 til 18.00. Derudover vil der være månedlige aftenmøder. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest derefter. 
 
Om Søstjernen 
Vi arbejder med pædagogiske aktivitetsplaner, der fungerer som arbejdsredskab, dokumentation og evaluering over vores pædagogiske praksis. Vi arbejder i små grupper og fokuserer på at give børnene tryghed og omsorg, så de får de bedste udviklingsmuligheder.  
 
Vi har fokus på refleksion over egen praksis og arbejder med 'rum og læring' for at skabe de bedste læringsmiljøer for børnene. Vi er i gang med at implementere Marte Meo som pædagogisk metode og tilgang i arbejdet med børnene. Marte Meo danner grundlaget for den relationelle tilgang til barnet i hele Klynge Amager F og er et af elementerne i klyngens vision.  
 
Søstjernen er en kommunal integreret institution på Amager. Vi har 62 vuggestuebørn fordelt på to etager, 30 børnehavebørn i bybørnehaven samt 60 børn i udflytterbørnehaven. Søstjernen indgår i Klynge Amager F sammen med seks andre institutioner.  
 
Vi søger en pædagog, der   
  • ser børnene som deres primære opgave  
  • er nærværende, omsorgsfuld og anerkendende  
  • er fagligt velfunderet og reflekterer over egen praksis  
  • arbejder ud fra pædagogiske læreplaner og pejlemærker i den pædagogiske praksis  
  • er vant til at arbejde med planlægning, dokumentation og evaluering  
  • har visioner og vil være med til at udvikle et højt fagligt niveau  
  • er initiativrig, ansvarsbevidst, mødestabil og fleksibel  
  • har gode samarbejdsevner og ser institutionen som et arbejdsfællesskab    
  • ser forældresamarbejdet som en essentiel del af den pædagogiske praksis  
  • kan arbejde med udeliv – i al slags vejr  
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
Mere information
Ønsker du at høre mere om institutionen, er du velkommen til at kontakte pædagog Denise Borregaard Rasmussen eller pædagogisk leder Gudrun Olsen på 3255 5066.
Du kan læse mere om Søstjernen på www.soestjernen.kk.dk.
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 1. maj 2018
Ansættelsessamtaler holdes i uge 19.   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

København
1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Dygtig sprogansvarlig pædagog til børnehavegruppe i Rosengården på Østerbro

Rosengården

Lægger du, lige som vi, vægt på at styrke børns selvtillid og selvværd? Så læs videre her! Rosengården er en integreret daginstitution beliggende på Østerbro. Vi har en god legeplads og ligger tæt på grønne områder. Vi har 120 dejlige børn fordelt p...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Omsorgsfuld pædagog til Kastanjehaven

Posterity ApS

København
Nærværende pædagog til KastanjehavenBlomsterhaverne søger en nærværende og hyggelig pædagog til Kastanjehaven på Ringstedgade. Vi lægger vægt på faglighed og naturligvis anerkendelse af det enkelte barn. Det vigtigt for os, at den gensidige, nære re...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018