Uddannet pædagog til børnehave i Børnehuset Fengersvej - beliggende i Valby

Vesterbro/Vanløse/Kgs. Enghave Klynge C (VVK C) søger hurtigst muligt en fagligt dygtig, uddannet pædagog til vores børnehave med 44 børn i Børnehuset Fengersvej – 37 timer ugentligt. 
 
Børnehuset Fengersvej er en 0-6 års integreret institution.   
Vi har en vuggestue med 36 børn, 44 børn i vores hjemmebørnehave og 50 børn i vores udflytterbørnehave, som ligger i Kattingeværk ved Roskilde. Vi deler hus med et fritidshjem med 310 fritidshjemsbørn.  
Vores åbningstid er fra 6.00-17.30.  
 
I Børnehuset Fengersvej er vi et selvstændigt arbejdende team af pædagoger og medhjælpere med masser af humor. Vi er blandet på køn, alder, uddannelse, erfaring mm.
 
Vi arbejder med ugeplaner, som altid læner sig op at det læreplanstema og sprogtema, vi aktuelt arbejder med.
 
Vi arbejder ud fra de seks politisk vedtagne pejlemærker for pædagogisk kvalitet i dagtilbuddene i Københavns Kommune. I øjeblikket har vi særligt fokus på at udvikle et refleksionsfællesskab, hvor vi som metode bl.a. arbejder med ”vækstmodellen" og ”praksisfortælling”.
Derudover anvender vi ”Fri for mobberi”, ”SMTTE”-modellen, ”Alle Med” og ”Tidlig Indsats” som alle er pædagogiske redskaber, som sikrer, at alle børn er i trivsel og udvikler sig, som de skal.  
 
Endvidere arbejder vi med at optimere børnenes overgange, fra vuggestue til børnehave og fra børnehave til fritidshjem/skole. Vi drager nytte af de muligheder, vi har ved at være i et hus, som rummer børn i 0-10 års alderen.  
 
Du får mulighed for at være med til at præge den pædagogiske udvikling. Vi skal i gang med at udvikle Københavns Kommunes pædagogiske læreplaner, og denne spændende proces bliver du en del af.   
 
Vi har nogle fantastisk gode fysiske rammer. Vi har store lyse lokaler og flere mindre rum, som byder op til, at børnene kan deles op i små grupper. Hvilket vi også prioriterer i vores pædagogiske arbejde.  
Børn og ansatte er glade for vores legeplads, og vi arbejder ligeledes med at udvikle legepladsen til et pædagogisk rum.
 
Du vil blive tilknyttet en fast gruppe børn og kollegaer i børnehaven, men vi er ét hus med et fælles ansvar for, at dagligdagen hænger sammen. Det betyder, at vi dagligt fordeler ressourcerne dér, hvor der er brug for dem. Du skal derfor se dig selv som en del af hele huset.  
 
Vi prioriterer den åbne dialog og samarbejdet med forældrene meget højt. Det er en forudsætning for, at vi kan udføre vores arbejde bedst muligt, i et fælles ansvar for barnet.  
 
Vesterbro/Vanløse/Kgs. Enghave Klynge C (VVK C)
Børnehuset Fengersvej er en del af en større klynge, som består af ni institutioner. Du vil blive ansat i klyngen, og det forventes af vores medarbejdere, at der arbejdes på et højt fagligt niveau, og at man som barn i vores klynge får de bedste betingelser for at udvikle sit fulde potentiale.  
 
Vi er en del af en organisation, som til stadighed har fokus på faglig udvikling og samtidig vægter et godt arbejdsmiljø med megen indflydelse på de nære arbejdsprocesser. I VVK C er faglig udvikling og inspiration prioriteret, og vi afholder bl.a. interne kurser med introduktion og anvendelse af Marte Meo-principper.  
 
Vi søger en pædagog, der  
  • kan arbejde systematisk, metodisk og reflekterende.  
  • kan formulere sig skriftligt og mundtligt og anvende PC og Ipad.  
  • kan bidrage aktivt til det stærke arbejdsfællesskab med kollegaer, og som kan tilføre nye tanker og ideer til at udvikle pædagogik og faglighed. 
Til samtalen får du mulighed for at uddybe 
  • Hvordan du ser dig selv som en del af et team.  
  • Hvordan du reflekterer og anvender forskellige refleksionsmetoder.  
  • Hvordan du arbejder inkluderende.  
  • Hvordan du arbejder systematisk.  
  • Hvordan du tackler en udfordrende og omskiftelig hverdag.  
  • Hvordan du arbejder med læreplaner.
Vi forventer, at du er ide- og initiativrig og ikke mindst er fuld af gåpåmod og godt humør, samt at du ringer til institutionen og kommer på besøg, hvis du påtænker at søge stillingen. Vi glæder os til at møde dig.  
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 5173 8236.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 25. april 2018
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

København
1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Frederiksberg
Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Dygtig sprogansvarlig pædagog til børnehavegruppe i Rosengården på Østerbro

Rosengården

Lægger du, lige som vi, vægt på at styrke børns selvtillid og selvværd? Så læs videre her! Rosengården er en integreret daginstitution beliggende på Østerbro. Vi har en god legeplads og ligger tæt på grønne områder. Vi har 120 dejlige børn fordelt p...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018