Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet pædagog til Grantofte vuggestue

Små fællesskaber, små stuer og store glæder – siger det dig noget?  
 
Ryesgården, Klynge IBØ E ved Trianglen, søger en fuldtidsansat pædagog til Grantofte vuggestue med forventet tiltrædelsesdato den 1. juli 2018. 
 
Vuggestuen er normeret til 26 børn, og med køkkenmedarbejderen er der i alt 11 ansatte, heraf flere i deltidsstillinger.  
 
Vuggestuen befinder sig på 7. sal med udsigt over byens tage og tårnspir. På toppen har vi vores egen legeplads med plads til tumlen og cykling langs svalegangen. Om sommeren planter vi tomater og blomster i altankasserne. 
  
Vi arbejder med aldersopdeling, fællesskabsgrupper og primærvoksne. Fællesskabsgruppen sikrer, at børnene oplever sig som en del af et fællesskab hver dag. Vi arbejder systematisk ud fra vores læreplan med udgangspunkt i to pædagogiske teams bestående af tre medarbejdere. Læreplanen fremhæver børneperspektivet med udgangspunkt i glæden ved at lære og tilegne sig færdigheder.  
 
Er det dig, vi søger?
Vi efterlyser én, som kan og vil arbejde aktivt med en anerkendende, positiv og nærværende tilgang til vuggestuebørn. En, der brænder for sit fag og sætter fagligheden på dagsorden. Én, der er glad for musik, bevægelsesleg og motoriske aktiviteter, og som kan arbejde selvstændigt med fællesskabsgrupper på 4-6 børn.   
 
Mere information
Ryesgården er en sammenlagt enhed bestående af udflytterbørnehaverne Adashøj og Grantofte og Grantofte vuggestue. Der er et fagligt samarbejde på tværs af afdelingerne. Yderligere info fås hos pædagogisk leder Clive Maclay på 5126 1720.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 18. april 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her