Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet pædagog til Krudttønden

Integrereret institutionen Krudttønden søger pædagog 35 timer ugentlig 1. august 2020.

Hvis du er uddannet pædagog med en høj faglighed, som du kan omsætte til praksis og bidrage til at skabe et udfordrende læringsmiljø med fokus på børneperspektivet, så er det dig, vi søger.

Som vores kommende kollega skal du have et positivt livssyn og en anerkende tilgang til både børn og voksne. Du kan tilrettelægge og strukturere en pædagogisk dagligdag både for din gruppe og for hele Krudttønden i samarbejde med kollegaerne. Det betyder, at du skal have en pædagogisk tilgang, hvor du inddrager barneperspektivet og indbyder til et tæt forældresamarbejde. Du har en omfattende værktøjskasse fyldt med redskaber til at lave spændende og udviklende aktiviteter for børn, det kan være musik, natur, billedkunst eller kropslige udfoldelser.

Krudttønden er en integreret institution for børn i alderen 0 - 6 år. Beliggende i Persillehaven 18-20 i nærheden af spændende natur og skønne omgivelser. Institutionen er normeret til 122 pladser, fordelt på 31 vugge- og 58 børnehavebørn. Der er i alt 20 medarbejdere.

Vi vægter kompetent og praksisnær faglighed, og ser mangfoldighed og rummelighed som hinandens forudsætninger i et forpligtende kollegaskab. Vi har en høj faglighed. Vi synes, at vi er dygtige, men vi er klare over, at vi er forudindtagede. Derfor er det vigtigt for os at opdyrke og vedligeholde en kultur, som tillader og samtidig indbyder til refleksion over vores daglige praksis. Vi forventer derfor også, at du skal kunne yde fagligt og personligt med- og modspil.

Nærvær og engagement i det daglige samarbejde er nøglebegreber i Krudttønden. Vi har brug for kollegaer, der bliver begejstrede over andres ideer, og som evner at indgyde begejstring for egne ideer. Dette indebærer, at alle er aktive og bidrager med egne kompetencer i hverdagen.

Virker stillingen som noget for dig, så ser vi gerne, at du kommer til et uforpligtende besøg i Krudttønden. Du kan ringe på 44525880 og aftale nærmere. 

Løn og ansættelse
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om ny løn. Der skal gives tilladelse til indhentning af straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtale(r)
Ansøgningsfristen er den 17. juli 2020, kl. 13,00. Vi forventer at afholde første samtalerunde den 22. juli 2020 i uge 30. 
Ansøgning og eksamensbeviser samt evt. udtalelser skal vedhæftes / uploade i forbindelse ansøgningen.

Du kan læse mere om kommunen på www.herlev.dk. Du er meget velkommen til at kontakte institutionsleder Franck Jean Dupuy på telefon 2521 8604 eller en anden dygtig medarbejder på telefon 4452 5880, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.