Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet perfusionist ved Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi, Aarhus Universitetshospital

Perfusionsafsnittet på Hjerte- Lunge- Karkirurgi søger en uddannet perfusionist til en fast stilling på fuld tid pr. 1. marts 2021 eller efter aftale.

Afdelingen udfører ca. 1000 hjerteoperationer om året, hvoraf ca. 700 udføres med hjerte-lunge maskine. Maskinen benyttes også til visse kar- og lungeoperationer.
Afdelingen udfører de fleste former for hjerteoperationer og tilbyder i samarbejde med intensiv/anæstesiologisk samt kardiologisk afd. flere former for såvel kortvarig som længerevarende behandlinger med eksterne støttepumper.
Se evt. her.

Perfusionisterne har primært ansvaret for pasning og styring af hjerte-lungemaskinen (ECC/CPB) under operationer på hjertet, samt i nogle tilfælde ved operationer på lungerne eller de store centrale kar. Arbejdsopgaverne spænder derudover vidt. Perfusionisterne varetager opgaver med betjening af andet kredsløbs- og respirationsunderstøttende udstyr, og vi har landsdelsfunktion for udrykning mhp. etablering af ECMO (Extracorporeal Membrane Oxygenation). Samme apparat bruges også i stort omfang til akut anlæggelse ved patienter med hjertestop. Der varetages forskellige rutineopgaver med apparatur og behandling, og i samarbejde med sygehusets Medicotekniske Afdeling foretages vedligehold og fejlfinding på afdelingens perfusionsudstyr. Der er desuden flere administrative funktioner.
Perfusionisterne deltager aktivt i undervisning af såvel eget som eksternt personale.
Der er et veletableret og tværfagligt forsknings/udviklings miljø, hvori perfusionisterne deltager. Desuden er der mulighed for ekstrabetalt arbejde i forbindelse med dyreforsøg.

Perfusionsafsnittet omfatter lige nu seks erfarne og veluddannede perfusionister, en årsvikar, samt to aspiranter, alle med stort fagligt engagement. Arbejdet som perfusionist er udfordrende, selvstændigt og spændende med rige muligheder for faglig udvikling og nytænkning.

Vi søger en uddannet perfusionist med en solid faglig baggrund og uddannelse med EBCP certificering. Vi foretrækker en kandidat med erfaring i ECMO og andre støttepumper. Du skal kunne tale dansk og engelsk.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tværfagligt team. Du må være indstillet på en del døgnvagter og weekendvagter på tilkald hjemmefra, og periodevis megen tilstedeværelse på hospitalet til gengæld for hverdagsfridage. Tilkald fra hjemmet forudsætter bopæl indenfor ca. ½ times køreafstand fra hospitalet.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Har du lyst til at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte perfusionisterne på tlf. 7845 3182 eller oversygeplejerske Annette Jensen på tlf. 7845 3001.


Ansøgningen sendes elektronisk, og der vil blive indhentet børneattest.

Ansøgningsfrist 14. januar 2021, samtaler


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.