Gem job

Uddannet skiltetekniker og hænderne skruet rigtigt på

Vi søger en skiltetekniker, som er villig til at lære nye ting. Enten er du skiltetekniker eller utrolig fix på fingrene. Erfaring er et plus - ikke et krav.

Det du skal lære udover det du er uddannet til: Du vil fra dag 1 være i gang med at lære at montere solfilm. Det er en proces, der tager tid at lære. Du vil i starten følges med en af os, inden du selv kommer i gang. Du bliver altså sat helt ind i vores arbejdsgang og rutiner. 

Du kommer også til at pakke biler ind. Vi bruger de bedste folier fra Avery samt 3M.

Vi ligger i Kastrup og ser gerne at du bor relativt tæt på. Det er vigtigt at du er mødestabil, og ikke mindst har høj kvalitetssans. Vores kunder er gerne i high-end kategorien, og har generelt store forventninger til vores altid høje kvalitet og gode service.

Vi sætter stor ære i at beholde vores ansatte længe. Den rette kandidat håber vi kan blive en vigtig medspiller hos os!

Lyder det spændende? Så send os en e-mail med emnelinjen “JOBANSØGNING” på marcus@rudetoning.dk - Vi får typisk mange ansøgninger, men vi bestræber os på at svare på dig hurtigst muligt. Vi inviterer til samtaler løbende.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.