Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen i Hørsholm kommune

Distrikt Rådhuset søger pr. 1. juni en uddannet social- og sundhedshjælper til dagvagt 35 timer pr. uge. Weekendvagt hver 2. eller hver 3.weekend.Om os:

Arbejdsopgaverne i hjemmeplejen består i at hjælpe borgere i eget hjem med primært plejeopgaver. Af praktiske opgaver gør vi rent og vasker tøj, hos de borgere, der har valgt kommunen som leverandør. Indkøb og en stor del af rengøringsopgaverne varetages af Frit Valgs leverandører.

Som vores nye kollega bliver du en del af en stabil medarbejdergruppe med dygtige og hjælpsomme kollegaer bestående af sygeplejersker, social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter og en rengøringsmedarbejder.

Vi arbejder rehabiliterende for at øge og fastholde borgernes egne ressourcer i forhold til at leve et selvstændigt og meningsfyldt liv. Vi arbejder ligeledes med Triagering med henblik på tidlig opsporing og forebyggelse af indlæggelser.Hvad får du?

Distrikt Rådhuset er en rigtig god arbejdsplads, hvor trivsel, arbejdsglæde og høj faglighed er i fokus. Du vil opleve, at her er en god tone og at alle hjælper hinanden. Mange af vores elever har ønsket at komme tilbage efter endt uddannelse og mange af os har været her i mange år.Vi tilbyder dig en spændende og alsidig hverdag, hvor vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil selvfølgelig få en god introduktion til både arbejdsopgaver og distrikt. Trods travlhed og mange ændringer i visitationerne oplever alle, at de har den fornødne tid til rådighed til udførelse af arbejdsopgaverne. Vi oplever fortsat at have tid til at tale med borgerne og yde det ekstra ude hos borgerne, så borgerne oplever tryghed og livsglæde.Alle medarbejdere har egen Smartphone, hvor køreliste downloades, journalnotater skrives og hvorfra kommunes låsesystem betjenes. Derudover stilles der enten bil, el-cykel eller almindelig cykel til rådighed.Desuden tilbyder vi:

  • Et job hvor du har tidligt fri og kan have glæde af eftermiddagstimerne. Mødetiden er fra kl.07.00 – 14.00 alle dage
  • En arbejdsplads beliggende tæt på offentlige transportmidler og Helsingørmotorvejen


Hvad søger vi?

Vores nye kollega skal være:

  • En faglig dygtig social og sundhedshjælper som meget gerne har erfaring fra hjemmeplejen
  • En person, som brænder for sit fag og som motiveres af at gøre en forskel for borgerne
  • En god kommunikator og en god kollega, der vægter samarbejde, trivsel, loyalitet og anstændighed højt
  • En person, der kan arbejde selvstændigt og som tager ansvar for at løse opgaver hos borgerne, der er indenfor eget kompetenceområde
  • En person med lyst og overskud til at yde pleje og omsorg for borgerne også i en travl hverdag
  • Mødestabil
Desuden er kørekort en klar fordel.

Mere viden:

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Distriktsleder Lisbeth Månsson på telefon 4849 4261

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring.Sådan søger du:

Brug knappen til højre for at søge stillingen. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgningVi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.