Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet vuggestuepædagog ønskes til Børnehuset Skrænten

Vi søger en ansvarsfuld, nærværende, omsorgsfuld og faglig dygtig pædagog til vores børnehus. Stillingen er med stuetilknytning til Spirestuen, hvor der er 14 dejlige 0-2 årige og i alt 4 medarbejdere.

Børnehuset Skrænten er en 0-6 års institution. Børnehuset har 60 vuggestue og børnehavebørn, 15 medarbejdere og en pædagogisk leder. Vi er beliggende på Sankt Jørgensbjerg i Roskilde, og vi er en del af område vest, som består af 8 børnehuse med en områdeleder. Vi bor i et ældre hus med en dejlig stor og kuperet have.
Vi er en stabil, fagligt orienteret og positiv medarbejdergruppe, og vi vægter det psykiske og fysiske arbejdsmiljø højt.

Børnene skal have en god og tryg hverdag, og du skal derfor have fokus på det enkelte barns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Det er vigtigt at du ser børnene og deres potentiale hver dag og med professionelle øjne.

Husets tre børnegrupper arbejder med faste temaer året rundt, med udgangspunkt i de planlagte, de rutineprægede og de spontane pædagogiske aktiviteter. Vi deler os ofte i små grupper, og arbejder med aktiviteter udenfor på vores dejlige legeplads, indenfor med hyggelige aktiviteter eller på tur i vores skønne nærområde; parkerne, havnen eller legepladserne. Alle aktiviteter med udgangspunkt i børnegruppen og de nye styrkede læreplaner.

Vi har et godt forældresamarbejde med en positiv og aktiv forældregruppe, samt gode samarbejdspartnere bestående af bla psykolog, socialrådgiver og talehørekonsulent.

Vi forventer at du;

  • tager ansvar og arbejder selvstændigt, samt kan planlægge og strukturere hverdagen.
  • er en god rollemodel over for børnene.
  • er fagligt velfunderet og har de pædagogiske læreplaner som fundament for den pædagogiske praksis
  • er en god samarbejdspartner både i forhold til forældre og dine kolleger. 
  • ser dig selv som en del af et helt hus og vil blive ansat i hele huset. Det betyder bla at alle bidrager til at hele huset fungerer.

Vi tager godt imod dig med en kollega tilknyttet, som introducerer dig til huset samt introduktionskursus i kommunen, så du føler dig ”klædt godt på” til dit nye arbejde.

Stillingen er på 33 timer med tiltrædelse pr.1/3-2021.

Ansøgningsfrist er fredag den 15/1-21, kl. 12 og samtalen finder sted onsdag den 20/1-2021 fra kl 15.00.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og principper i Ny Løn ifølge aftale mellem BUPL og KL. Der indhentes børne- og straffeattest.

For yderligere information, besøg vores hjemmeside: http://www.skrænten.roskilde.dk 

Vi ser gerne at du kommer på besøg, og har du lyst til at vide mere, kontakt venligst pædagogisk leder Betina Joost på telefon 2329 5372.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.