Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udekørende entreprenørmekaniker til Sjælland

Udekørende entreprenørmekaniker til Sjælland

For kunde i Roskilde søger Medarbejderne ApS.


Er du uddannet entreprenørmekaniker eller landbrugsmaskinmekaniker og vil du arbejde med entreprenørmaskiner af høj kvalitet?

 

Her får du mulighed for virkelig at udvikle din faglighed. Dine opgaver vil variere og hverdagen være alsidig og vil primært foregå ude hos kunderne kombineret med opgaver på vores værksted i Roskilde

 

Vi er en markedsledende producent af maskiner til bygge- og anlægsbranchen med lokationer verden over. Du bliver en del af holdet i Roskilde, som består af 2 kollegaer på værkstedet og 2 udekørende kollegaer. Vi reparerer, oparbejder og servicerer gravemaskiner, læssemaskiner, dumpere, pladevibratorer og stampere i samarbejde med resten af organisationen.

 

Dine primære opgaver – ud over god kundeservice.
Du servicerer og reparerer maskiner og udstyr, udfører årseftersyn, bestiller reservedele, klargører faktureringsgrundlag og registrerer timer kørsel og forbrugsmaterialer elektronisk. Derudover instruerer og rådgiver du ejere og brugere ved overlevering af nye maskiner. I samarbejde med din leder, planlægges du en effektiv arbejdsdag.    

 

Du vil udvikle stærke kompetencer
Maskinerne udvikler sig hele tiden, så det gør vi også. Derfor får du et uddannelsesforløb, hvor du bliver ekspert i vores maskiner – både deres opbygning og fejlfinding på dem. Uddannelsesforløbet foregår på vores hovedkontor i Fredericia og på fabrikken i Tyskland. Det gør også, at du lærer dine erfarne og meget dygtige kolleger at kende, så du altid har nogen, der kan hjælpe dig med de mest krævende opgaver.

 

Mekaniker, som vil være ekspert på entreprenørmaskiner

  • Vi ser gerne, at du er uddannet landbrugs- eller entreprenørmekaniker. Du kan også være auto- eller lastbilmekaniker med interesse for entreprenørmateriel.
  • Du kan både have erfaring eller komme direkte fra lærepladsen – vi skal nok sætte dig grundigt ind i vores systemer, maskiner og processer.
  • Du taler og skriver dansk flydende
  • Vi sørger for en løbende og grundig uddannelse i de enkelte produkter.
  • Det vigtigste er, at du brænder for at udføre gennemført kvalitetsarbejde.
  • Du har lysten til at lære nye metoder, så du kan levere solide løsninger på selv de mest komplekse opgaver.

 For den rette kandidat, kan der påregnes fast arbejde, under ordnede og trygge forhold samt god løn.

Opstart: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Kørekort: B BE

Sådan søger du stillingen:

Du ansøger stillingen ved at sende dit CV og ansøgning på mail: mac@medarbejderne.dk - mærk ansøgningen med "Entreprenør" eller kontakte Regionschef Marie-Louise Achton-Lyng tlf: på 25 23 46 19


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her