Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udekørende Servicetekniker - Midt / Vest / Sydjylland. Trykluftkompressorer og vakuumpumper

Hos AxFlow A/S har vi en stadig stigende efterspørgsel på service. Derfor søger vi en udekørende montør hurtigst muligt. Som servicemontør hos os, vil du primært beskæftige dig med service af trykluftkompressorer, vakuumpumper, gaskompressorer og nitrogenanlæg.

Vi tilbyder dig:
At blive en del af et godt sammentømret team med udgangspunkt fra egen bopæl. Din hverdag vil primært bruges ude hos vores kunder – enten alene eller sammen med en kollega. Vi arbejder tæt sammen i vores serviceteam og er altid parate til at hjælpe hinanden. I serviceafdelingen vægter vi humor og loyalitet højt, og du skal forvente en uformel omgangstone.

Som udekørende servicetekniker hos AxFlow vil din hverdag primært bestå af servicering af kompressorer, vakuumpumper, væskeringspumper, UV anlæg samt dertilhørende efterbehandlingsudstyr hos vores kunder i Jylland. Du vil få ansvar for egne kunder i eget distrikt med en stor grad af frihed under ansvar, og du vil skulle indtræde som en del af vores vagtordning med vagt ca. hver 7 uge.

Vores forventning til dig:
Du kan have mange indgangsvinkler til jobbet. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og at du har mod på at lære nyt. Kenskab til el og pnumatik/hydraulik er en fordel. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med vakuumteknik. Nødvendig efteruddannelse kan foregå i England og Tyskland, så derfor er engelsk i skrift og tale på brugerniveau en fordel. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er omhyggelig med dit arbejde, og da ingen dage er ens, er det vigtigt, at du er fleksibel.

Din uddannelse kunne være:
Flymekaniker, Automatik mekaniker, Industritekniker, Automekaniker, Lastvognsmekaniker. 
 
Vi tilbyder et godt fast arbejde i en velkonsolideret virksomhed, samt ordnede forhold med tlf., pc, firmabil, attraktiv løn og pensionsordning med sundhedssikring.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV til nedenstående mail adresse eller giv os et kald for at høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt:
Produktchef Casper Glassow Lauridsen på cgl@axflow.dk / tlf. 31682872

Om AxFlow A/S:

AxFlow A/S er et dansk datterselskab i den europæiske AxFlow gruppe, som er repræsenteret med egne selskaber i 20 europæiske lande.

AxFlow A/S´ forretningsområde er distribution og service af flow tekniske løsninger med kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter indenfor flow teknik. Et bredt og solidt agenturprogram giver en unik mulighed for at kunne fokusere på den bedst mulige og objektive løsning af danske industrikunders flow applikationer og altid yde den højeste grad af kvalitet, service og rådgivning. AxFlow A/S leverer produkter og service til bl.a. fødevarer-, kemi-, pharma-, olie-, marine- og proces industrierne.

AxFlow-gruppen blev grundlagt i 1989, som en del af den Svenske Axel Johnson Koncern, der i dag har ca. 20.000 ansatte worldwide.

For yderligere information se www.axflow.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.