Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udekørende sygeplejerske - hovedsageligt til aftenvagter

Er du sygeplejersken, der kan bevare overblikket, stille de gode spørgsmål og derved prioritere hvilke opgaver, der skal løses først?

Vi søger nemlig en sygeplejerske, der med disse kompetencer, har lyst til at gøre en forskel for borgerne i Skanderborg.

Vores sygeplejegruppe søger en ny kollega fra 1. januar 2021. Stillingen er som udekørende sygeplejerske, hovedsagligt med aftenvagter. Ansættelsen er på 32 timer. I distriktet dækker vi dag- og aftenvagter året rundt, hvilket betyder, at vi har weekendvagt hver 4. weekend og 4-6 helligdage på et år.

Ældreområdet i Skanderborg Kommune er delt i fire distrikter. Hvert distrikt består af hjemmeplejegrupper, plejecentre og hjemmesygeplejersker. I Plejedistrikt Skanderborg, som er det største af de fire distrikter, er der to hjemmeplejegrupper, tre plejecentre og sygeplejen på Sølund. De udekørende sygeplejersker består af én gruppe på 18, der varetager sygeplejeopgaver i hele distriktet, hvilket om aftenen betyder, at vi dækker alle tre plejecentre, fritvalgs-områderne og sidst på aftenen også Sølund.

Vi arbejder tæt sammen med Skanderborg Kommunes Akutteam i forhold sparring, da vi om aftenen dækker et stort område, hvor det oftest kræver en drøftelse eller en ekstra vurdering, hvis en indlæggelse skal forebygges.

Som aftensygeplejerske i Plejedistrikt Skanderborg har du, sammen med dine sygeplejerskekollegaer, ansvaret for de sygeplejefaglige opgaver. Det forventes derfor, at du med din erfaring og selvstændighed kan prioritere og vurdere de enkelte borgersituationer, i en hverdag, hvor egenskaber som struktur, overblik og samarbejde er nødvendige at besidde.

Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang og har, i alle vores forløb, fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ønske og motivation for rehabilitering. Dette på en bæredygtig måde, da vi har fokus på vores kerneopgave og håndteringen af denne, når vi er på arbejde. Det betyder, at borgerne oplever et engageret og motiveret personale, når vi kommer i hjemmet.

I personalegruppen har vi tillid til, at alle løser deres opgaver på et fagligt funderet og reflekteret niveau. Vi arbejder med en kultur, hvor vi skaber læring via dialog. Vi har konstant fokus på kompetenceudvikling både samlet i faggrupperne, men også på det individuelle niveau. Det betyder, at vi i sygeplejegruppen har vi nøglepersoner på flere områder f.eks. KOL, sår, demens, palliation samt sygeplejersker med funktion som borgernæresygeplejerske, UTH-ansvarlige og dokumentations- og medicinansvarlige. Som ansvarlig sygeplejerske for et område forventes der vidensdeling til kollegaerne, for derved at sikrer, at alle borgere får gavn af den nyeste viden. Denne vidensdeling vil du som aftensygeplejerske også blive inddraget i, når vi afholder personalemøder eller kompetenceudviklingsdage, og hvis nødvendigt også direkte i de konkrete borgerforløb.

Vi giver dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, både på det faglige og personlige niveau. Vi går til opgaverne med en positiv tilgang og med en indstilling til, at alt kan lade sig gøre, hvis blot vi samarbejder om opgaven.

Inden du starter hos os, sender vi en arbejdsplan for de første 3-4 uger. Disse er afsat til introduktion i forhold til dine arbejdsopgaver og organisationsforståelse. Det betyder, at du de første måneder vil have dagvagter for derved at bliver klædt på i forhold til at opnå kendskab til vores omsorgssystem Cura samt vores procedurer og arbejdsgange således, at du føler dig tryg i jobbet som udekørende aftenvagt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Plejedistrikt Skanderborg.

Ved spørgsmål til stillingen skal du kontakte Leder for Sygeplejen Christina Høy Olrik, tlf. 2343 7137

Ansøgningsfrist søndag d. 22. november 2020

Indkaldelse til samtaler sendes elektronisk d. 23. november 2020 (husk at tjekke din spam)

Samtaler afholdes onsdag d. 25. november 2020 i tidsrummet 8-16. Ved særligt ønske for samtaletidspunkt skrives det i ansøgningen.

Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.