Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udekørende sygeplejerske til Sygepleje Øst


Om jobbet
Udekørende sygeplejerske til den østlige del af Hedensted kommune med start 1. april  2018 eller snarets. Stillingen er med blandede vagter dag/aften, så du har mulighed for at have indflydelse på kvaliteten i sygeplejen i alle vagtlag. Pt. Skal du kun ønske 4-6 aftenvagter pr. 8 uger og der er weekend vagter ca. hver 3. uge. Vi arbejder med Fri arbejdstidstilrettelæggelse, der betyder at vi planlægger vores vagtønsker sammen hver 8. uge, så du har stor indflydelse på, hvornår du vil arbejde.

I Social Omsorg har vi sat fokus på sygeplejerskernes opgaver og organisering af disse. Vi imødekommer de tiltagende komplekse sygeplejeopgaver og løser dem på højt fagligt niveau.

Vi er innovative og arbejder med digitalisering på flere områder. Vi indfører pt. nyt journal- og disponeringssystem og overgår til FS 3. Det kan du være med til at implementere. Vi arbejder med daglig Triagering og TOBS hvor formålet er at forebygge indlæggelser, i samarbejde med vores akutteam

Primærsygeplejerskerne i Distrikt øst er organiseret i ét team, hvor den enkelte primærsygeplejerske er tilknyttet et hjælperteam. Vi har base og fælles mødested på Plejecenter Birkelund i Juelsminde, hvor vi kører ud fra.

Som primærsygeplejerske får du mulighed for at arbejde med alle sygeplejens 4 virksomhedsområder. Der er stort behov for, og forventninger til at du kan lede sygepleje og formidle sygepleje, idet den faglige kvalitet af sygeplejen er afhængig af, at andre faggrupper får hjælp til at strukturere, tilrettelægge og udføre deres opgaver. Som primærsygeplejerske er der behov for stor generalist viden.

Du vil hos os møde gode kolleger der har et godt samarbejde. Der er netop afholdt medarbejder undersøgelse der viser at sygeplejerskerne oplever de har et rigtig godt arbejdsmiljø og scorer højt på følgende udtalelser fra undersøgelsen.

”Jeg syntes vi har passende indflydelse på vores arbejde, min viden og evner bliver brugt godt”

”Vi hjælper og støtter hinanden”

Vi tilbyder desuden et stærkt lederteam, der arbejder tæt sammen og tager over for hinanden. Fagligt engagerede og motiverede kolleger, der har stor tillid og forventning til samarbejdet med sygeplejersken.

 


Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan fås ved Sygeplejefaglig leder Birthe Thorborg Larsen på tlf.: 40612964


Ansøgning
Ansøgningsfrist 22. februar

Samtaler forventes 26. februar

 
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her