Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udenrigsministeriet søger dynamisk og nytænkende Application Manager (Genopslag)

Udenrigsministeriet søger dynamisk og nytænkende Application Manager (Genopslag) Har du (bred) erfaring inden for Application Management? Du har måske erfaring med personaleadministrative applikationer og systemer? Og har du en brobygger i dig? Så er du måske vores nye Application Manager?

Om stillingen
Udenrigsministeriet tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du vil være bindeled og brobygger mellem Application Management, brugere og leverandører. Du vil have et særligt fokus på vores personaleadministrative applikationer og systemer, herunder også udrulning af det kommende fællesstatslige HR-system.

Du vil indgå i It-enhedens Applikation og platformsteam, som er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af en række centrale applikationer og systemer i Udenrigsministeriet. Teamet har blandt andet ansvaret for videreudvikling af systemporteføljen og skal i samarbejde med centrale enheder i ministeriet sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at løbende krav kan efterleves og implementeres.

I teamet arbejdes der med personaleadministrative systemer, herunder også det kommende fællesstatslige HR-system, Business Intelligence (BI), Robotics, SharePoint-applikationer, Cherwell (ITSM-system) mv. Dette foregår i tæt samarbejde med vores proces- og dataansvarlige, vores Driftsteam, vores sikkerhedsfunktion samt vores eksterne leverandører. Teamet arbejder med en bred vifte af opgaver relateret til vedligeholdelse og (videre)udvikling af løsninger inden for området til gavn for ministeriets globale organisationen.

Udvikling og vedligeholdelse af løsningerne varetages aktuelt af eksterne leverandører. Det er vigtigt, at du dels kan være udførende på vedligehold og modernisering af udvalgte applikationer og systemer samtidig med, at du i samarbejde med teamet og vores interne ”IT-partnere” kan specificere og kvalificere de opgaver, som varetages af vores udviklingsleverandører. Du får indflydelse på udviklingen af en række applikationer på området, og du vil varetage en række forskelligartede opgaver i forhold til systemforvaltning.

Du bliver en del af It-enheden, der består af 55 medarbejdere, der dagligt servicerer mere end 2.500 kollegaer i både ind- og udland. It-enheden er i gang med at optimere og videreudvikle en solid, stabil it-platform, som beskytter Udenrigsministeriets data bedst muligt og som effektiviserer eksisterende it-services. Udenrigsministeriets globale it-platform understøtter ministeriets globale interessevaretagelse sikkert og effektivt i en verden under hastig forandring.

Vi søger en kollega, som kan varetage følgende:

 • Kravformulering, udvikling, vedligeholdelse og tilpasninger af systemer
 • Indgå i projekt omkring implementering af det fællesstatslige HR-system Statens HR i Udenrigsministeriet, hvor du vil have ansvaret for at bistå med rådgivning og udvikling af tekniske løsninger i forbindelse med implementeringen.
 • Bistå til deployment af ny kode i test, præprod og produktion
 • Kvalificering, beskrivelse og test af ændringer af systemer og integrationer mellem en række systemer
 • Opdatering og kvalitetssikring af dokumentation af systemerne både på dansk og engelsk
 • 3rd line support på udvalgte systemer, så eventuelle fejl kan rettes hurtigt, i samarbejde med vores Driftsteam og vores eksterne leverandører
 • Bidrage til optimering af processer for Application Management
 • Anvende vores servicemanagementværktøjer til at styre opgaver
 • Koordinering af systemforvaltningsopgaver, der involverer forskellige interessenter
 • Du vil også fra tid til anden være bidragsyder til analyse, projektoplæg og bidrag til kravspecifikationer i tæt samarbejde med ministeriets forretningsenheder
Du er kendetegnet ved, at du:

 • Motiveres af at yde god service og levere resultater
 • Hurtigt formår at komme ind til kernen af et problem og finde løsningen – både selvstændigt og i samarbejde
 • Har stærke kommunikations- og dokumentationsevner på skrift og i tale
 • Er kvalitetsbevidst, pligtopfyldende, vedholdende og proaktiv
 • Trives med en hverdag, der til tider kan være travl og omskiftelig
 • Er selvstændig, struktureret og trives i specialistrollen
 • Besidder evnen til at arbejde både selvstændigt med eksterne samarbejdspartnere og give fagligt modspil og sparring
 • Du har mindst 2-3 års relevant erfaring fra et lignende job
 • Forståelse for it-sikkerhed og procedurer omkring dette
 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund
Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er d. 17. februar 2020. Vi forventer at afholde samtaler i de efterfølgende uger. Du søger under ”Job” på www.um.dk. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til stilling, som ikke er besvaret i opslaget eller kan findes på www.um.dk, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Applikation og platformsteamet Line Kjær på telefonnummer +45 33920558 / e-mail linvis@um.dk eller It-chef Martin Niels Pedersen på telefonnummer +45 33921498 / e-mail marnpe@um.dk og hvis du har spørgsmål til løn og vilkår kan du kontakte: HR-konsulent Thomas Hadrup på telefonnummer +45 33921008 / e-mail thohad@um.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i Udenrigsministeriet.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.