Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udlændingestyrelsen søger fagligt skarpe jurister med interesse for indkøb og udbud

Har du erfaring med – eller lyst til at prøve kræfter med - udbud af små og store kontrakter, kontraktstyring, indkøb til hele Udlændingestyrelsen og juridiske opgaver indenfor udbudsretten, entrepriseretten, erhvervslejeretten med mere. Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Om stillingen
Som fuldmægtig eller konsulent i Kontoret for Økonomi og Indkvartering skal du indgå i Team Udbud og Indkøb. Teamet er nyoprettet og vil have det overordnede ansvar for kontrakter og indkøb i Udlændingestyrelsen.

Team Udbud og Indkøb dækker det udbudsretlige på en bred vifte af opgaver, lige fra store entrepriser på asylcentrene, kantinedrift, serviceaftaler og til de daglige indkøb af håndværkerydelser på asylcentrene. Teamet står også for administrationen af en række erhvervslejeaftaler samt enkelte retssager. Du vil have et tæt samarbejde med de relevante kontorer i Udlændingestyrelsen og med eksterne parter, blandt andet på asylcentrene.

Vi søger skarpe og gerne erfarne jurister til at opbygge, rådgive og understøtte opgaverne i teamet samt være sparringspartner for resten af Udlændingestyrelsen. Dine primære arbejdsopgaver omfatter juridiske vurderinger af forskellige indkøb samt at drive udbudsprocesser. Dit arbejde omfatter også udarbejdelse af kontrakter og kontraktstyring. Du vil også i et vist omfang skulle bidrage til at behandle sager om aktindsigt, besvarelse af borgerhenvendelser og folketingsspørgsmål.

Om dig
Du er jurist, der besidder stærke juridiske kompetencer. Du kan både lide at håndtere langsigtede opgaver, for eksempel større udbudsprocesser og mere kortsigtede opgaver, herunder gennemgang af en kontrakt eller rådgivning til kollegaer om en kontrakt eller et indkøb. Derudover kan du hurtigt vurdere en sag og fremhæve det relevante. Det en fordel, hvis du har interesse i at arbejde med forskellige retsområder såsom udbudsret, kontraktret, erhvervslejeret, byggelovgivning, entrepriseret, udlændingeret og forvaltningsret.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med de nævnte discipliner, men du skal have interesse for området og være indstillet på hurtigt at tilegne dig viden om området. Der vil være god mulighed for kursusaktivitet og udvikling af kompetencer.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har masser af gå-på-mod og er god til at samarbejde på tværs og med eksterne parter.

Herudover leder vi efter en kollega, der:

  • arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • tager ansvar for dine opgaver og kan styre en proces
  • er i stand til hurtigt og selvstændigt at sætte dig ind i nye juridiske problemstillinger
  • er fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst
  • kan sætte fokus på det væsentlige og formulere dig korrekt og præcist
Din nye hverdag
Du skal arbejde i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Kontoret har udover de nævnte opgaver også ansvaret for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab. Herudover dækker kontoret økonomi i fohold til indkvartering af asylansøgere (asylcentrene) og det bygningsmæssige område i forhold til asylindkvartering.

I kontoret er vi engagerede i arbejdet, og vi lægger også stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Catrine Primdahl på telefonnummer 51 72 31 53 eller på e-mail ctpr@us.dk.

Det bemærkes, at der vil blive foretaget en registermæssig undersøgelse af din person af Politiets Efterretningstjeneste med henblik på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Det er samtidig en forudsætning, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 17. februar 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 8.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.