Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udlært kok søges til catering virksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en kok der i samarbejde med vore andre dygtige kokke, kan udvikle og vedholde den høje kvalitet på vores frokoster.

Kreativitet og overblik er et must, da vi laver frokost løsninger til de samme ca 20 firmaer hver dag.

Vi leverer også mad til diverse firma events, receptioner, store fester...etc i egne lokaler samt ud af huset.

Vi er et team af uddannede kokke, elever og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.

Så det gør du selvfølgelig også !

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen.

God løn til den rigtige person.

Ansættelse pr 1/4 eller tidligere. Ansøgning på mail: steenzoffmann@hotmail.com senest fredag d 23/2

Mvh

Steen Zoffmann og Louise Jensen

Zoffmann&Jensen

Ringager 4B

2605 Brøndby


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329761729Phoenix-ddca367012018-02-14T21:02:00.070Udlært kok søges til catering virksomhed i rivende udvikling.Vi søger en kok der i samarbejde med vore andre dygtige kokke, kan udvikle og vedholde den høje kvalitet på vores frokoster.

Kreativitet og overblik er et must, da vi laver frokost løsninger til de samme ca 20 firmaer hver dag.

Vi leverer også mad til diverse firma events, receptioner, store fester...etc i egne lokaler samt ud af huset.

Vi er et team af uddannede kokke, elever og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.

Så det gør du selvfølgelig også !

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen.

God løn til den rigtige person.

Ansættelse pr 1/4 eller tidligere. Ansøgning på mail: steenzoffmann@hotmail.com senest fredag d 23/2

Mvh

Steen Zoffmann og Louise Jensen

Zoffmann&Jensen

Ringager 4B

2605 Brøndby
2018-03-01T16:10:11.890 Vi søger en kok der i samarbejde med vore andre dygtige kokke, kan udvikle og vedholde den høje kvalitet på vores frokoster. Kreativitet og overblik er et must, da vi laver frokost løsninger til de samme ca 20 firmaer hver dag. Vi leverer også mad til diverse firma events, receptioner, store fester...etc i egne lokaler samt ud af huset. Vi er et team af uddannede kokke, elever og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også ! Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. God løn til den rigtige person. Ansættelse pr 1 4 eller tidligere. Ansøgning på mail: steenzoffmann@hotmail.com senest fredag d 23 2 Mvh Steen Zoffmann og Louise Jensen Zoffmann&Jensen Ringager 4B 2605 Brøndby11Jobnetddca3670100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-21T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3112153Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605Brøndby29435407DKDanmark155.6451080012.39815200
steenzoffmann@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent526628JobNet47737111000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ddca3670https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ddca3670https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ddca3670&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ddca3670&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgHos Zoffmann og Jensen ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353038046Steen Zoffmannsteenzoffmann@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329943814Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelseBasic Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt. Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!VI TILBYDER Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid Gode og kompetente kollegaer Overenskomstmæssig løn At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger Deltagelse i personalemøder efter behov En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø. VI SØGER EN KOK DER Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden Er en udpræget teamplayer Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov Er fleksibel initiativrig Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet Bestiller og modtager varer Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget. LØN OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.YDERLIGERE INFORMATION kan fås på hjemmesiden http: stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøgerVi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt.
 
Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!

VI TILBYDER
  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid
  • Gode og kompetente kollegaer
  • Overenskomstmæssig løn
  • At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger
  • Deltagelse i personalemøder efter behov
  • En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø.

VI SØGER EN KOK DER
  • Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Er en udpræget teamplayer
  • Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang
  • Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret
  • Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov
  • Er fleksibel & initiativrig
  • Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov
  • Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet
  • Bestiller og modtager varer
  • Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget.
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
kan fås på hjemmesiden http://stokholtbuen.dk/eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.

ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019
Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøger

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.
 

ORS/BK-Byvaaben_small.pngStokholtbuenHerlev2019-01-16T17:00:24.2602019-01-31T00:00:00
329935337Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søgesRobot Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

CREMA ApSTaastrup2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329945273ISS søger kok, der elsker at lave god mad af høj kvalitetRobot ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til kantine i Ballerup. Du bliver en del af et team på 12 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj faglighed og kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Din primære opgave, vil være i det varme køkken, med stor mulighed for at præge menuen. Kantinen bespiser dagligt omkring 750 frokostgæster. Derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Stillingen er på 37 timer med mødetid fra klokken 07 til 15. Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst Den rette kandidat opfylder følgende: - Uddannet kok med erfaring fra restaurations- eller hotelbranchen - Sætter en ære i at lave mad fra bunden - Har interesse i at være med til at forme og udvikle køkkenet, i samarbejde med det øvrige team - Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, samt i besiddelse af et godt overblik - Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt, er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 8. februar 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef: Kenneth Winther på telefon 22 60 31 65 eller pr. e-mail: kenneth.winther.hansen@dk.issworld.com Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til kantine i Ballerup. Du bliver en del af et team på 12 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj faglighed og kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Din primære opgave, vil være i det varme køkken, med stor mulighed for at præge menuen. Kantinen bespiser dagligt omkring 750 frokostgæster. Derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Stillingen er på 37 timer med mødetid fra klokken 07 til 15.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:
- Uddannet kok med erfaring fra restaurations- eller hotelbranchen
- Sætter en ære i at lave mad fra bunden
- Har interesse i at være med til at forme og udvikle køkkenet, i samarbejde med det øvrige team
- Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, samt i besiddelse af et godt overblik
- Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt, er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 8. februar 2019.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef: Kenneth Winther på telefon 22 60 31 65 eller pr. e-mail: kenneth.winther.hansen@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.
ISS Facility Services A/SBallerup2019-01-21T00:00:002019-02-08T00:00:00
329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen SputnikVanløse2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329940195Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Vi forventer, at du har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er tempobevidst og har et godt overblik er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt . Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019 Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.  
 
Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.  
 
Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 % økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.  
 
Vi forventer, at du  
  • har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange  
  • har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken  
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret  
  • er tempobevidst og har et godt overblik  
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn  
Vi tilbyder   
  • en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø  
  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever  
  • rum til at dine ideer kan udfoldes  
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider  
Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid.  
 
Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.  
 
Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. 
 
Tiltrædelse snarest muligt .  
 
Mere information 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. 
 
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.  
 
Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019  
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-01-10T16:00:43.0102019-01-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelse

Stokholtbuen

Herlev
Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pæda...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

CREMA ApS

Taastrup
Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situat...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

ISS søger kok, der elsker at lave god mad af høj kvalitet

ISS Facility Services A/S

Ballerup
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til kantine i Ballerup. Du bliver en del af et team på 12 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj faglighed og kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Din primære...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:8. februar 2019

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vanløse
Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperim...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:30. januar 2019