Gem job

Udlejningsspecialist til Ejendomsadministrationen i Københavns Ejendomme og Indkøb

Vil du sætte dit præg på udlejningen af en af Danmarks største og mest varierede ejendomsporteføljer?

I Københavns Ejendomme og Indkøb søger vi en udlejningsspecialist til Ejendomsadministrationen, hvor vi udlejer og administrerer hele Københavns Kommunes ejendomsportefølje på knap 2,7 mio. m2. Hvis du har erfaring med vurdering og udlejning af erhvervslejemål, så har du som udlejningsspecialist en unik mulighed for at være med til at udvikle København sammen med vores dedikerede udlejningsteam.

Forudsætningen for en velfungerende administration af kommunens ejendomsportefølje er en timet og veltilrettelagt udlejningsproces. Vores ambition er at blive den bedst drevne offentlige ejendomsadministration, og derfor søger vi en nysgerrig og målrettet udlejningsspecialist, som sætter en ære i at varetage udlejningen af en bred vifte af lejemål, og samtidig kan og vil bidrage til den fortsatte udvikling af området.

Jobbet
Ejendomsadministrationen består af i alt 37 dygtige og engagerede medarbejdere. Den vakante stilling er i det team, der varetager udlejningen af Københavns Kommunes lejemål.

Din primære opgave vil være at aktivere og forestå udlejningen af Københavns Ejendomme og Indkøbs vakante lejemål. Vores (potentielle) lejere spænder bredt, fra kommunale kerneopgaver såsom børnehaver og botilbud over bylivet i Kødbyen og restaurationer, spillesteder, idræts- og lagerfaciliteter mv. i hele København – og i øvrigt også udenbys.

Det betyder også, at du har en bred kontaktflade og er i dialog med alt fra store brands til lokale ildsjæle. Derudover indtager du en nøglerolle i egen organisation for at sikre, at den store interesse for vores lejemål bliver omsat til konkrete resultater sammen med jurister, administratorer og teknikere.  

Som elementer i udbudsprocessen kan nævnes

 • Udarbejdelse af prospekter, herunder indsamling af relevant materiale
 • Vurdering og udarbejdelse af markedslejefastsættelse
 • Dialog med og fremvisning til interesserede lejere – og eventuel efterfølgende forhandling
 • Besvarelse af politikerspørgsmål og borgerhenvendelser omkring udlejningsprocessen

Derudover er tværgående, projektorienteret arbejde et vigtigt element i stillingen. Som udlejningsspecialist opnår du hurtigt et indgående kendskab til vores ejendomsportefølje, hvilket hyppigt bringes i spil, når vi i kommunen skal finde løsninger på udfordringer af forskellig karakter, ligesom udviklingen og udlejningen af vores ejendomsportefølje er noget, der nyder stor politisk bevågenhed.

Din profil
Vi søger en resultat- og samarbejdsorienteret kollega, der har erfaring med eller interesse i en varieret ejendomsportefølje med en høj grad af politisk bevågenhed, herunder administrative, økonomiske og juridiske aspekter.

Vejene til stillingerne kan være mange, men vi prioriterer en profil med erfaring til udlejning af erhvervslejemål, der

 • har en relevant uddannelse og baggrund
 • har gode kommunikationsevner og prioriterer det gode samarbejde på tværs
 • har evnerne til at holde mange bolde i luften i et travlt miljø
 • har et naturligt flair for ansvarlighed, proaktivitet og omhyggelighed
 • kan arbejde struktureret, detaljeret og selvstændigt
 • har lyst til at forestå udlejningsprocessen fra a til z med fokus på god kundeservice både internt og eksternt
 • har mod på at arbejde projektorienteret og ’lægge puslespil’ med vores mange m2, når forskellige behov skal imødegås
 • har humoristisk sans

Som udlejningsspecialist skal du kunne se muligheder i en bred og forskelligartet ejendomsportefølje, og en kommerciel og serviceorienteret tankegang er en forudsætning for at blive en succes i stillingen.

Vi tilbyder
Hos os kan du sætte din faglighed i spil i en stilling og i et miljø med mange muligheder for at udøve indflydelse. I Ejendomsadministrationen får man stort handlerum til at udvikle og udføre opgaverne, da vi tror på ansvarliggørelse gennem uddelegering og anerkendende ledelsesmæssig opbakning og feedback.

Du får spændende opgaver med udvikling af en af Danmarks største ejendomsporteføljer, hvor du vil kunne sætte dit aftryk på hovedstaden. Du sammensætter i høj grad din egen dagligdag med en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og god balance mellem arbejds- og privatliv. Du får engagerede og dygtige kolleger, som fokuserer på at samarbejde om løsningerne, udvikling og tværfaglig vidensdeling. Din arbejdsdag vil være travl, varieret og med en bred kontaktflade. Hos os ligner dagen i morgen ikke dagen i går.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstid. Vi har en uformel tone i et åbent og livligt storrumskontor, men en stor del af din tid vil også være ude på lejemålene.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du kontakte ejendomsadministrationschef Laura Togsverd-Madum på 4044 8924.

Tiltrædelsesdato er snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Søg via nedenstående link senest fredag den 14. maj 2021
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20. Der kan indgå tests i rekrutteringsforløbet.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne.
Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk
 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.