Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udskolingslærer søges til Absalons Skole

Vi søger en dedikeret og fagligt velfunderet udskolingslærer, som brænder for lærergerningen i al almindelighed og for faget dansk i særdeleshed. En lærer, der ser det som sin fornemmeste opgave, at gøre en forskel for eleverne.  
 
I visionen for medarbejderne på Absalons Skole har vi skrevet:  
  • Du oplever, at være del af en faglig og pædagogisk udviklende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
  • Du oplever at være en del af et fællesskab, hvor et professionelt, tæt og forpligtende samarbejde er en naturlig del af hverdagen
  • Du oplever at succesfuldt arbejde med kerneopgaven – elevernes læring, trivsel og dannelse – og egen trivsel, er to sider af samme sag
Opgaven  
Dine opgaver primært består i at være klasselærer for en 8. klasse og undervise klassen i dansk, samfundsfag og historie, samt holdtimer. Skemaet udgør i alt 25 lektioner om ugen.   
 
Hvem er vi?  
Vi er en udviklingsorienteret skole, hvilket bl.a. ses i et talentprogram og i vores samarbejde med eksterne partnere såsom idrætsforeninger, Museet for Samtidskunst, Roskilde Museum, Vikingeskibsmuseet, etc. Skolen er ligeledes kendetegnet ved høje forventninger fra vores elever, deres forældre og fra os selv, og vi lægger vægt på at behandle hinanden med respekt.   
 
Du vil møde en fleksibel arbejdsplads, med stor frihed til arbejdets tilrettelæggelse. En levende og energifyldt arbejdsplads, med hjælpsomme kolleger og med plads til et godt grin.  
 
Skolen er tre-sporet med ca. 730 børn, 55 lærere og 21 pædagoger, beliggende i hjertet af Roskilde by. Lærerne er organiseret i årgangsteam, og vi arbejder på et tillidsbaseret grundlag, hvor det professionelle læringsfællesskab vægtes højt. Der er et tæt og velfungerende samarbejde mellem lærere og pædagoger.  
 
Stillingen  
Det er en fuldtidsstilling med start pr. 1. april 2018 (eller hurtigst muligt). Aflønning sker efter gældende overenskomst.   
 
Ansøgningsfristen er fredag d. 16. februar 2018, kl. 12.00. Din ansøgning bedes sendt via linket til højre.  
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018.  
 
Hvis du er interesseret og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Kasper Nyholm på tlf. 3123 3567 eller viceskoleleder Lotte Hedelund Madsen på tlf. 5123 9863.   
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her