Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udvalgssekretær til Folketingets Udvalgssekretariat

Folketingets Administration søger en udvalgssekretær til at betjene Folketingets udvalg.

Udvalgssekretærerne for Folketingets udvalg har en juridisk, nationaløkonomisk eller tilsvarende samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

Din arbejdsplads

Som udvalgssekretær kommer du til at arbejde i Udvalgssekretariatet, hvor 45 medarbejdere betjener 25 af Folketingets udvalg. I samarbejde med en kontormedarbejder og evt. en anden udvalgssekretær skal du betjene et eller to af Folketingets udvalg. Da vi hjælper hinanden på tværs i sekretariatet, vil du i ferier og perioder med ekstra travlhed derudover få mulighed for også at beskæftige dig med andre udvalg.

Dine primære arbejdsopgaver

  • at rådgive og hjælpe formand og medlemmer med at planlægge og gennemføre udvalgsarbejdet både fagligt og praktisk
  • lovteknisk arbejde når udvalget behandler lovforslag, og når der skal skrives ændringsforslag og betænkninger
  • at rådgive og hjælpe både enkelte udvalgsmedlemmer og hele udvalget med at formulere spørgsmål til ministrene og udarbejde private lov- og beslutningsforslag
  • at planlægge og deltage i udvalgsaktiviteter, f.eks. studieture, høringer, besøg, konferencer m.v.
  • at stå for kontakten mellem udvalg og ministerier, offentlige myndigheder og offentligheden
  • at skaffe juridisk eller faktuelt baggrundsmateriale til enkelte udvalgsmedlemmer eller hele udvalget og
  • at sikre, at relevante EU-sager og internationale sager inddrages i udvalgenes arbejde

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi arbejder meget selvstændigt med opgaverne. Du vil få hjælpsomme, dygtige og inspirerende kolleger med stor lydhørhed over for nye ideer.

Din profil

Stillingen kræver, at du er udpræget selvstændig og ansvarsbevidst. Der vil blive lagt vægt på, at du har gode samarbejdsevner og er serviceminded, da stillingen indebærer tæt kontakt til både folketingsmedlemmer, andre kolleger i Folketinget, ministerier og offentligheden. Vi arbejder tæt på den politiske beslutningsproces i et omskifteligt arbejdsmiljø, der indimellem kan være hektisk. Som person skal du derfor være fleksibel og robust. Det er en fordel, hvis du har erfaring med lovgivningsarbejdet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent – alt efter erfaring og kvalifikationer. Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Folketingets direktør og AC.

Information og ansøgning

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til udvalgschef Lis Grønnegård Rasmussen (tlf. 3337 5503).

Send din ansøgning med CV og relevante eksamenspapirer elektronisk via stillingsopslaget på Folketingets hjemmeside www.ft.dk.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 2. maj 2018 kl. 12.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 19 og 20. Tiltrædelse efter aftale.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her