Udviklende HR medarbejder

Motiveres du af ”hands on” HR opgaver som medarbejdersamtaler, månedlige A-Z Rekrutteringer? Er du rummelig og ved hvad mangfoldighed betyder i en organisation? Har du den rette ballast, der gør at du har mod på at springe ud i en nyoprettet stilling, hvor du kan præge hverdagen og ledelsens beslutninger – så er stillingen som HR medarbejder måske lige noget for dig?

Peder Olsen & Søn A/S er en fynsk transportvirksomhed i vækst, der som medejer af Danske Fragtmænd, levere Fragt på store dele af Fyn og resten af Danmark.

Virksomheden beskæftiger 72 chauffører fra 10 nationaliteter i alderen 17 - 70 år, herudover har virksomheden 18 elever fra både IGU, EGU og AUD, samt 10 funktionæransatte, indenfor økonomi, disponering og kørselsplanlægning. Virksomheden har fokus på at sikre et sundt arbejdsmiljø, der bl.a. mindsker fysisk belastning, dette sikres bl.a. gennem en bred vifte af kurser, så alle medarbejdere er opdateret på hvad et sundt arbejdsmiljø betyder for virksomhedens ansatte, kunderne og optimal drift.

Hvilke opgaver vil du få ansvar for ?

 • Egenhændig afholdelse af medarbejdersamtaler med 90-95 timelønnede medarbejdere, herunder brug af Lessor og musskema.dk
 • A-Z rekruttering, herunder kontakt til jobcentre, uddannelsesinstitutioner, andre relevante aktører, samt markedsføring på Bl.a. sociale medier, Facebook, LinkedIn
 • CSR udvikling
 • Kontraktudarbejdelse, herunder overholdelse af GDPR regler
 • Kommunikation gennem medarbejder APP Champ
 • Sekundært kan der blive visse administrative opgaver du vil få ansvar for, f.eks. forsikringer, lønforberedelse, implementering af IT eller lignende opgaver efter kvalifikationer.

 Hvem tror vi at du er?

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt at du har værktøjskassen i orden fra lignende stillinger med timelønnede medarbejdere til at bestride ovenstående opgaver.
 • Du besidder de menneskelige egenskaber til at kunne rumme en mangfoldig arbejdsplads.
 • Du ved hvordan man kommunikerer rummeligt og håndfast med en bred vifte af ansatte, der har forskellig baggrund.
 • Du agerer i en udadvendt rolle, hvorved du finder det naturligt at tage initiativ, tænke anderledes og påtage dig opgaverne med selvtillid.

Hvad tilbyder stillingen dig?

 • En virksomhed, hvor der er mulighed for at tænke frit, komme med idéer til opgaveløsning, uden at de skal i udvalg inden beslutning træffes
 • En stilling, der giver rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt
 • Fantastiske kollegaer, der alle vælger at møde på arbejde fordi de brænder for at gøre en forskel
 • Løn efter kvalifikationer, herunder pension, fritvalgskonto, o.lign.

Hvis du tænker at det er dig, der kan bidrage til stillingen og samtidig få en masse menneskelig indsigt og udvikling med hjem fra arbejde, så er du velkommen til at kontakte Jesper Laurholt fra rekrutteringshuset på 71 74 76 60 for nærmere dialog eller uploade ansøgning og CV i feltet herunder.

Vi indkalder løbende til samtale og venter gerne på den rette, hvorfor vi ikke har konkret deadline for ansøgningsfrist.

Ønsker du at læse nærmere omkring Peder Olsen & Søn A/S www.pederolsen.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.