Gem job

Udvikler

Vi søger en udvikler til vores kontor i Gråsten

Brænder du for softwareudvikling og er uddannet datamatiker eller lignende? Vil du producere kode med de nyeste værktøjer? Prioriterer du høj kvalitet frem for hurtige løsninger?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er du måske lige præcis den kollega, vi mangler i vores udviklingsteam!

Hos ipnordic er vi i konstant udvikling med stor fokus på stabilitet og innovation. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor stræber vi altid efter den korrekte og stabile løsning frem for den hurtige.

Vi udvikler skræddersyede løsninger til vores kunder. Derudover bygger og vedligeholder vi også vores eget ERP-system til administration af vores telefoniløsninger. Som udvikler hos ipnordic er du med til at vedligeholde eksisterende løsninger og samtidigt være med helt fremme, når det gælder nytænkning og implementering af nye løsninger.

I udviklingsteamet gør vi brug af følgende teknologier:

 • Team Foundation Server
 • Postman
 • MSSQL
 • Xamarin
 • RabbitMQ
 • Zabbix
 • Seq
 • Graylog
 • Egen ERP-system

Derudover er det en klar fordel, at du har kendskab til følgende:
 • C#
 • SQL
 • VCS
 • Xamarin
 • Dybdegående test og kontrol

Du vil blive en del af et dygtigt team, som sætter en stor ære i at levere de bedste løsninger til både kunder og kolleger. Vi har altid mange spændende projekter i luften. Derfor er det vigtigt, at du trives med varierede arbejdsopgaver, formår at bevare overblikket ved travlhed samt er i stand til at tage ansvar.

Rolle og ansvar
Vi er et samlet team på tværs af hele ipnordic. Alle har et fælles ansvar for at finde de bedste løsninger og få alle ender til at mødes. Som kollega i udviklingsafdelingen vil du aldrig komme ind i en ensformig rytme; Vi sparrer og informerer hinanden så meget, at opgaver nemt kan flytte skrivebord. Det giver både friske øjne på problemstillingerne samt et passivt ’code review’ fra en kollega.

Om ipnordic
ipnordic blev grundlagt i 2011 og beskæftiger 80+ medarbejdere i dag. Størstedelen befinder sig på vores hovedkontor i Gråsten, hvor du også vil have base. I 2019 blev vi en del af det internationale Enreach-fællesskab, hvis brands leverer telefoni og kommunikationsløsninger til virksomheder i hele Europa. Vi tilbyder et job i et innovativt arbejdsmiljø, hvor vi lykkedes med at kombinere en høj faglighed med en god, uformel og kollegial omgangstone samt en flad organisationsstruktur. Du får en plads i en fagligt velfunderet virksomhed, der også rummer humor og plads til forskellighed.

Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende.

Du kan også læse mere om at være ansat hos os her.

Jobbet er med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme.

Når du søger job hos os, behandler vi dine personoplysninger i rekrutteringsprocessen. Læs mere om dette i vores rekrutteringspolitik.   

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

C#/.net-udvikler (Frontend)

Nordigo Aps

Sønderborg
Nordigo er et selvstændigt dansk softwarehus, der har specialiseret sig i at udvikle og implementere nyeløsninger til specifikke brancher.Nordigo er i en rivende udvikling og derfor har vi brug for dig! Brænder du for at gøre kundens ønsker tilvirke...
Indrykket:10. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

C#/.net-udvikler (Frontend)

Nordigo Aps

Sønderborg
Nordigo er et selvstændigt dansk softwarehus, der har specialiseret sig i at udvikle og implementere nyeløsninger til specifikke brancher.Nordigo er i en rivende udvikling og derfor har vi brug for dig! Brænder du for at gøre kundens ønsker tilvirke...
Indrykket:10. maj 2021