Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udvikler MS 365 Business Central til Cornator

Er du en dygtig udvikler, med dokumenteret erfaring i programmering i Business Central? Nu har du muligheden for at blive en del af en af verdens kun 11 Microsoft Dynamics-certificerede partnere.

 

Hvis du brænder for at skabe relationer til både kolleger og kunder, og kan se dig selv i udviklerrollen hos en førende teknologivirksomhed i vækst, så er du måske den næste i CORNATORs team af dedikerede, erfarne medarbejdere.

 

Jobbet

CORNATOR er en teknologivirksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor branchespecifikke ERP-løsninger til fashion-, furniture-, living og produktionsvirksomheder. I dag har CORNATOR mere end 80 kompetente ansatte og hovedsæde i Viborg, samt kontorer i København og Norge.

Du vil i tæt dialog med kunden sætte dig ind i kunders behov og ønsker og efterfølgende designe, udvikle og bistå med implementeringen af løsninger hos kunderne. Du vil arbejde bredt på kundeprojekter og i øvrigt indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udviklingsteamet og CORNATORs projektledere og forretningskonsulenter. Dine kollegaer er med dig hele vejen og selvom jobbet kræver en stor grad af selvstændighed, så er det i høj grad teamwork, der sikrer din og dine kunders succes. Desuden vil du indgå i et tæt samarbejde med Microsoft, fordi CORNATOR er førende på viden og erfaring med de nyeste teknologier.

Du vil referere til CORNATORs Service- & Udviklingschef, Kristian Ruseng Frandsen.

 

Din profil

Du er en ambitiøs og erfaren NAV/BC udvikler med ambitioner om at styrke dine specialistkompetencer og designe og udarbejde løsninger i samarbejde med kolleger og kunder. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Dog foretrækkes minimum 3 års erfaring med Microsoft Dynamics NAV/BC-udvikling eller lignende ERP-systemer. Det er en desuden en fordel, hvis du har arbejdet med Git, DevOps, SQL, Access, .NET eller lignende.

Som person er du imødekommende og hurtigt opfattende, og du får energi af at hjælpe andre. Du har en skarp sans for forretning og motiveres af at se resultater. Du besidder et stort personligt drive og din indstilling er konstruktiv og præget af samarbejdsvilje.

 

Kultur og fordele

At arbejde hos CORNATOR giver rigtig mange muligheder – både personligt og fagligt. Du bliver en del af en virksomhed som dagligt byder på spændende udfordringer, fokus på udvikling af både organisation, medarbejdere og et unikt arbejdsmiljø og en kultur hvor nærhed og personlige relationer er i højsædet.

Lønpakken er konkurrencedygtig og forhandles ud fra dine kvalifikationer. Pakken indeholder desuden en lang række andre goder. Blandt andet:

  • Struktureret oplæring samt løbende kompetenceudvikling
  • Månedlige 1:1 samtaler
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og sundhedsordning
  • Bærbar PC, bredbånd og mobiltelefon
  • Mulighed for hjemmearbejde 
  • Madordning 
  • Gratis frugt, kaffe og sodavand og morgenbrød hver dag
  • Fitnessordning
  • Personaleforening
  • og meget mere...

 

Ansøgning

JKS Career varetager den indledende del af rekrutteringsprocessen for CORNATOR, og er du interesseret i at søge jobbet, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Allan Rønne på tlf. +45 30 85 13 33.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.