Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udvikler til software robotter

Udvikler til software robotter
 
Ønsker du at være med til at give dit bidrag til at Aalborg Forsyning fastholder en profil som en grøn og innovativ koncern, er du måske den robot software medarbejder vi søger. I Aalborg Forsyning arbejder vi kontinuerligt med at digitalisere og effektivisere processer, så vi kan skabe tryghed omkring forsyningsleverancerne, og forsyne vores kunder så effektivt og miljørigtigt som muligt.
 
Du vil indgå i et fagligt fællesskab med p.t. 2 andre RPA-udviklere fra Aalborg kommunes udviklingsteam. Den udvikler vi søger skal selvstændigt kunne arbejde med alle del-opgaver i den samlede ”RPA-proces” fra idé- generering til driftsoverlevering.
 
Du vil blive en del af it-konsulentteamet i Aalborg Forsynings koncern-it, som primært arbejder med udvikling af it-løsninger til Aalborg Forsyning gennem vores fælles Shared Service selskab, Aalborg Service A/S.
 
Vi tilbyder en stilling, hvor du ikke kommer til at kede dig og et fagligt miljø, som er både spændende og udfordrende, præget af smittende engagement og godt humør. Du bliver en del af en ambitiøs, udviklingsorienteret og fremsynet multiforsyningskoncern.
 
Dine hovedopgaver vil være:

 • Formidling af RPA-muligheder
 • Kommunikation med ledere og medarbejdere om RPA-opgaver
 • Afdækning af RPA-processer til udvikling
 • Projektledelse af flere RPA-projekter fra indmelding til drift
 • Design og udvikling af software-robotter (RPA)
 • Integration mellem løsninger (via API’er, Web-services, filudveksling mm.)
 • Drift og support på udviklede RPA-løsninger
 • Test, dokumentation og fejlfinding
 
Vi forventer at du:
 • har relevant uddannelse eller teknisk baggrund f.eks. som datamatiker
 • har erfaring med systemudvikling
 • har erfaring med Microsoft-værktøjer (.Net, Office365)
 • har erfaring med automatisering (f.eks. UiPath, AutoHotkey, PowerShell)
 • Gerne erfaring med Python
 • kan kommunikere konstruktivt med såvel systemejere som slutbrugere
 
Vi kan tilbyde:
 • En udfordrende og interessant arbejdsplads
 • Sparring med erfarne kolleger i et uformelt arbejdsmiljø, hvor det er naturligt at hjælpe hinanden.
 • Gode muligheder for videreuddannelse
 
 
Ansættelsessted
Aalborg Forsyning, Service a/s
Stigsborg brygge 5. 9400 Nørresundby. 
 
For at styrke det faglige fællesskab med andre RPA-udviklere vil dele af din arbejdsuge foregå på følgende adresse:
Danmarksgade 17A, 9000 Aalborg.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Lønnen er efter gældende overenskomst. Du har flekstid og gode muligheder for efteruddannelse. Det er en forudsætning, at du har kørekort. 

Vi arbejder med en høj grad af social kapital. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom vi lægger vægt på, at vores ydelser leveres med høj kvalitet og faglighed samt med fokus på produktivitet og medarbejder- og kundetilfredshed.
 
Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Leder af DiGIT-DAD Bruno A. Højrizi på tlf. nr. 2520 4851. eller Systemudvikler Martin Mosbæk Christiansen på tlf. 9931 7928.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
Aalborg Forsyning
I Aalborg Forsyning er vi godt 600 engagerede medarbejdere. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme, fjernkøling og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand, indsamler affald og producerer el.

Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mission er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – også for kommende generationer.

Desuden indgår Aalborg Forsyning i et aktivt samarbejde med Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk.
 
 
Om DiGIT-DAD
Du bliver en del af en afdeling, med mange it-kompetencer og et solidt erfaringsgrundlag. Vi har mange års erfaring med håndtering af IT i forsyningssektoren, hvorfor du på en række områder vil få gode muligheder for at bruge kollegaerne.
 
Vi har en tradition for at betjene kollegaerne i Aalborg Forsyning som partnere, der skal være tilfredse med både leverancerne og priserne for vores ydelser. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at medvirke til en fortsat positiv udvikling af vores samarbejde.
 
Vi arbejder med en høj grad af social kapital. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom vi lægger vægt på, at vores ydelser leveres med høj kvalitet og faglighed samt med fokus på produktivitet og medarbejder- og kundetilfredshed.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.