Udvikler til SU-systemerne

Er du en dygtig udvikler, der ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling af SU-systemet? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø med fokus på tværgående samarbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen

Du skal arbejde i Kontor for SU-systemer, der i det indre København driver, supporterer, vedligeholder og videreudvikler en større egenudviklet systemportefølje, der anvendes til administration af SU, transportrabat, handicaptillæg, voksenuddannelsesstøtte mv.

I kontoret for SU-systemer søger vi en udvikler til udvikling og it-systemanalyse. Kontoret arbejder agilt (Scrum) og varetager al udvikling in-house. Blandt meget andet er vi i gang med et platformskifte til Angular og Bootstrap. Dertil arbejder vi på ændring af den del af backenden, der bygger på Java-platformen samt opbygning af en testsuite til automatiseret test.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte systemanalyse, løsningsdesign, programmering og kvalitetssikring af leverancer af vores egenudviklede fagsystemer.

I kontoret er vi ca. 30 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelse og baggrund. Vi har en stor faglighed og en uformel omgangstone. Vi vægter tværgående samarbejde højt.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant it-baggrund og det er en fordel hvis du har professionel erfaring inden for it-branchen, men det er ikke et krav, så du kan også være nyuddannet. Du har mod på et udfordrende job præget af en politisk og dynamisk hverdag, hvor du udfordres fagligt og personligt. Vi forestiller os, at du:

  • Har faglighed og samarbejdsevner i top
  • Arbejder systematisk og struktureret
  • Er både fleksibel og resultatorienteret
  • Er nysgerrig i forhold til teknik og har lyst til at hjælpe os med at udvikle vores arbejdsmetoder.
Vi har et tæt dagligt samarbejde med vores forretning, så det er et krav, at du har lyst til at arbejde agilt med Scrum, som den primære udviklingsmetode i din hverdag.

Hvis din styrke er frontend-udvikling, forventer vi, at du har solid erfaring med frameworks som Angular eller React, eller at du har solid erfaring med JavaScript. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med Bootstrap.

Hvis din styrke er backend-udvikling, forventer vi, at du har solid erfaring med Java EE, Spring eller lignende backend-teknologier. Det vil være en fordel, at du har erfaring med testautomation f.eks. Cucumber og har arbejdet med databaser og webservices.

Vi afvikler vores nye applikationer i Kubernetes, og det er derfor en fordel hvis du har kendskab til denne platform.

Vi ser gerne, at du har arbejdet med ovenstående i full-stack udvikling. Hvis du ikke har det, skal du være indstillet på fremover at tilegne dig kompetencer i det daglige arbejde og via kurser.En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi har flextid.

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Willy Kofoed på telefon 2565 9269 eller på e-mail wk@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest mandag 7. september 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 37 og anden samtalerunde i uge 38. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.