Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UDVIKLINGSCHEF - entreprenørvirksomhed i vækst

- med reference til adm. direktør

VIRKSOMHEDEN

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S er en solid og kapitalstærk udviklings– og entreprenørvirksomhed, der har domicil i Odense og udfører alle former for byggeopgaver i total- eller hovedentrepriser i hele Danmark.

Virksomheden har gennem de sidste plus 30 år opført et stort antal bolig- og erhvervsbyggerier over hele Danmark, især indenfor detailhandlen, supermarkeder, hotelkæder og ældreboliger, og har gang på gang bevist evnen til, at levere høj kvalitet til aftalt tid, hvilket ses ved en trofast kundegruppe, der vender tilbage med flere projekter. Markedet er stabilt og skal fastholdes, ligesom nye markeder skal udvikles.

Virksomheden løser alle opgaver fra byggestart til aflevering, herunder bl.a. gennemførelse af lokalplaner og kontakten til det offentlige.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S er kendt som problemløser og konstruktiv samarbejdspartner, der løser alle opgaver fra byggestart til aflevering, herunder projektudvikling, udarbejdelse af lokalplaner samt det fulde projektmateriale inkl. myndighedsbehandling for den enkelte byggesags gennemførelse.

Læs nærmere her: https://www.amstrup-baggesen.dk/

ORGANISATIONEN

Organisationen består i dag af ca. 15 medarbejdere. Der er tale om en flad organisation, hvorfor der ikke er langt fra beslutning til handling.

STILLINGEN

Udviklingschefen vil få reference til den Adm. direktør, og vil indgå i ledergruppen.

OPGAVEN

Udviklingschefen får ansvaret for salg og udvikling af byggeprojekter, herunder både pleje af og salg til eksisterende kunder, samt ansvar for selvstændigt, at opsøge nye kunder og opdyrke nye markedsmuligheder.

Udviklingschefen får hele landet som ansvarsområde, men det forventes, at det primære geografiske fokus vil være Fyn, Sydjylland samt Vest- og Sydsjælland.

Udviklingschefen skal håndtere hele processen fra indledende dialog til udarbejdelse af konkret tilbud og efterfølgende forhandling.

Udviklingschefen vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegerne på tværs af organisationen, der alle besidder en stor byggeteknisk indsigt og håndterer den produktionsmæssige side af projektet.

Desuden vil Udviklingschefen skulle arbejde tæt sammen med ledelsen og kunder, for derigennem at sikre, at projekterne forløber optimalt og korrekt fra indledende kontakt med myndighederne, til aflevering af et nøglefærdigt byggeri til aftalt tid.

Udviklingschefen skal være vant til at kunne håndtere entrepriser i størrelsesordenen DKK 10 mio. til DKK 100 mio.

De primære områder forventes at være inden for byggeri af udlejningsboliger og detailbutikker samt øvrigt erhvervsbyggeri.

Desuden vil opgaverne bestå af:

 • Overblik over igangværende udviklingsprojekter/kunder
 • Overblik over leads
 • Løbende kontakt til myndigheder / kommunernes byplanlægningsafdeling - byg og miljøafdeling etc.
 • Deltagelse i relevante netværk

Stillingen er placeret i Odense C.

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling som projektudvikler hos en entreprenør eller rådgivende virksomhed. Den nye Udviklingschef har erfaring med projektsalg og behersker juraen i forbindelse med køb og salg af ejendomme samt indgåelse af kontrakter.

Godt kendskab til lokalplaner og planloven, samt til hvordan det offentlige system fungerer i relation til gennemførelse af (nye-) byggerier forventes. Det er ikke et krav, at du har stor byggeteknisk indsigt.

Der forventes følgende adfærdstræk:

 • Udadvendt og kontaktskabende
 • Behersker den opsøgende og netværksorienterede salgsrolle
 • Kan håndtere en til tider lang og relativt kompleks salgsproces
 • Højt energiniveau, et stærkt præstationsdrive
 • Vedholdende og selvstændig arbejdsform
 • Forene saglig rådgivning med godt købmandskab på en tillidsvækkende måde
 • Tillidsskabende – lever op til det lovede
 • Teamplayer

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Der tilbydes en spændende stilling med en stor kontaktflade i en virksomhed med et stærkt renomme i byggebranchen. Der vil være mulighed for at komme tæt på eksisterende storkunder og udvikle kundegrundlaget i den retning, hvor mulighederne er.

BOPÆL

Gerne på Fyn og du skal være indstillet på at dække hele Danmark.

UDDANNELSE

En relevant kommerciel baggrund inden for byggesektoren.

SPROG

Dansk i skrift og tale og behersker engelsk i tale.

TILTRÆDELSE

Snarest muligt men vi venter gerne på den rette.

GAGEPAKKE

Attraktiv gage efter kvalifikationer inkl. pension, sundhedsforsikring, firmabil, mobiltelefon m.m.

Kun ansøgninger via linket ”søg stillingen” bliver accepteret og behandlet. Ansøgninger modtaget udenom linket vil blive afvist og slettet ved modtagelse.

Only applications via the link “apply” are accepted and processed. Applications received outside the link will be rejected and deleted upon receipt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.