Udviklingschef /software arkitekt med partnerpotentiale

Er du en af Danmarks dygtigste PHP og back end -udvikler og har du samtidig flair for at lede og guide en håndfuld dygtige udviklere, så er du måske vores nye udviklingschef med partnerpotentiale.

 

Multi:IT udvikler og implementerer softwareløsninger til transportbranchen. Vi farer fremad med fuld fart for øjeblikket og søger derfor en udviklingschef der ud over udvikling i bl.a. PHP, kan styrer de øvrige udviklere som er placeret i Skanderborg, Padborg, Manilla og Ukraine.

Det kræver en dygtig og erfaren profil, der kan deltage i planlægningen af udviklingsopgaver sammen med konsulentchefen og samtidig, med en daglig opfølgning på de øvrige udviklere, kan sikre at opgaverne bliver leveret til tiden og udført efter korrekt kodepraksis.

Du vil blive den ansvarlige software arkitekt bag vores Truckplanner løsning og skal derunder sikre, at fremtidig kode og moduler designes og udvikles mest optimalt.

 

Fagligt

Vi forventer at du er en af de bedste ?? har mange års erfaring med følgende:

  • PHP (evt. python/django)
  • Zend framework
  • Javascript
  • GIT
  • REST (json)
  • HTML/CSS/Bootstrap
  • SQL
  • AWS
  • Flydende i dansk skrift og tale

Det er samtidig en fordel hvis du har erfaring som udviklingschef fra tidligere job samt hvis du taler og skriver godt/flydende engelsk, da flere af vores udviklere sidder i udlandet.

 

Vi tilbyder

Multi:IT er en lille virksomhed med vokseværk. Som udvikler ved os, har du ikke kun mulighed for at udvikle vores software, men også hele Multi:IT. Du har fra dag 1 mulighed for at rykke rammerne og være med til at forme fremtidens Multi:IT.

 

Den rette kandidat vil muligvis kunne optages som partner i virksomheden.

Du vil indgå i en pensionsordning og sygeforsikring efter 3 måneders ansættelse.

 

Noget for dig?

Søg stillingen ved at sende en ansøgning samt CV til Konsulentchef Jeanett Schriver js@multi-it.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Lead Developer for the LEGO Agency

LEGO SYSTEM A/S

Want to work with highly scalable systems and cutting-edge technology in the cloud? As a lead developer in the LEGO Agency, you will play a key part in creating exciting new digital LEGO® experiences that reach millions of children world-wide to ins...