Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingshæmmedes LandsForbund ønsker at besætte en stilling som kursuskoordinator i vores kursus- og foredragsafdeling.

Stillingen:

Stillingen er på 25-30 timer ugentligt og ønskes besat fra den 1. maj 2018.

 

Arbejdsopgaver

Dine kerneopgaver bliver markedsføring og salg af vores kurser og foredrag, herunder planlægge markedsføringsstrategien, udarbejde materiale og kontakte potentielle kunder. Kurserne henvender sig til mennesker med et udviklingshandicap, men de potentielle kunder er offentlige instanser der køber kurserne til en gruppe mennesker, de har samlet. Derudover vil du skulle søge om §18-midler i udvalgte kommuner, hjælpe med lave aftaler samt udarbejde rapport og regnskab efter aktiviteterne er afholdt. Du skal desuden koordinere aftalerne, booke undervisere osv.

Vi lægger vægt på

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Har et godt It-kendskab og kendskab til InDesign
  • Du har gode danskkundskaber, både skriftligt og mundtligt
  • Du har erfaring med markedsføring og salg
  • Du er ansvarsbevidst og kan prioritere opgaver selvstændigt
  • Du er udadvendt, løsningsorienteret, imødekommende og initiativrig
  • Du er god til at samarbejde

 

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt job, hvor du får mulighed for skabe gode resultater og selv planlægge dine indsatser
  • En spændende og alsidig arbejdsplads
  • En arbejdsplads hvor værdier som respekt, tolerance og rummelighed vægtes højt

 

Hvem er vi i ULF

ULF er udviklingshæmmedes egen organisation. ULF drives af mennesker med udviklingshæmning og andre med særlige behov på bestyrelses- og ledelsesposter. ULF er delt i forretningen ULF og foreningen ULF.

Til at køre forretningen ULF og vores projekter har vi tilknyttet konsulenter og fagpersoner. Kursus og foredragsafdelingen er en del af forretningen ULF.

Både ansatte i forretningen ULF og foreningen ULF sidder på samme kontor, hvilket betyder, at vi er en broget flok af fuldtidsansatte, mennesker i skåne- eller fleksjob, mennesker med udviklingshandicap eller særlige behov.

Foreningen ULF arbejder bl.a. politisk for udviklingshæmmedes selv- og medbestemmelse. Det gør vi ved at støtte udviklingshæmmede /andre med særlige behov i selv at tage ansvar og stille krav.

Du kan læse mere på http://www.ulf.dk

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jane Jensen tlf. 51332307 eller ulf@ulf.dk.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge den opslåede stilling.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Askov Højskole og Efterskole søger kursus- og udlejningskoordinator pr. 1. december 2018 eller snarest muligt

Askov Højskole og Efterskole

Vejen
Vi er en kombineret højskole og efterskole, som udover efterskoleelever og højskoleelever på både korte og lange kurser har en del udlejning. Kursus- og udlejningskoordinator er en nyoprettet stilling på Askov Højskole og Efterskole. Jobprofil Som k...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:15. oktober 2018