Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent med erfaring i projektledelse og udviklingsprocess til Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekerne søger pr. 1. juni 2021 en erfaren og initiativrig udviklingskonsulent til Centralbibliotek & Udvikling (CBU).

CBU er er stabsfunktion for Herning Bibliotekerne og servicerer hele organisationen. Derudover understøtter CBU bibliotekets funktion som ét af landets seks centralbiblioteker. Vores opgaver balancerer altså på to ben. På det ene ben bevæger udviklingskonsulenten sig ud i hele Herning Bibliotekerne og understøtter organisationen og kollegaer med udvikling, styring, koordinering og support i arbejdet med projekter, processer og udviklingsopgaver, der fremmer leveringen af Danmarks bedste bibliotekstilbud til glæde for kommunes borgere. På det andet ben er udviklingskonsulenten med til at løfte Herning Bibliotekernes rolle og opgaver som centralbibliotek for regionens 19 biblioteker og tager aktive skridt i den tværgående opgaveløsning inden for samarbejde mellem Danmarks centralbiblioteker.

CBU’s opgave er grundlæggende at skabe de bedst mulige vilkår for udviklingen af fremtidens folkebibliotek ved at udvikle, igangsætte og drive aktiviteter og initiativer inden for biblioteksudvikling. Opgaverne ligger primært inden for områderne facilitering af samarbejder og netværk, udviklingsarbejde og projektudvikling - herunder fundraising, projektledelse og -koordinering, udviklingssamarbejde, faglig sparring og kompetenceudvikling af bibliotekspersonale. I CBU bliver du del af en mindre enhed med et godt fagligt, ambitiøst og uformelt miljø, hvor opgaverne løses både individuelt og i tæt samspil med hinanden.

Herning Bibliotekerne er en institution og arbejdsplads i konstant udvikling, der slår rekorder i antal besøgende og sætter nye standarder for et nutidigt og attraktivt bibliotekstilbud. Udover at være Herning Kommunes port til verdens viden og kultur, er biblioteket et oplevelsessted for kommunens borgere - med fri adgang til seks fysiske biblioteker samt et stort digitalt bibliotekstilbud. Herning Bibliotekerne er tillige centralbibliotek i Region Midtjylland og indgår i det nationale samarbejde mellem landets seks centralbiblioteker om fælles udvikling og leverance af produkter og koncepter, der understøtter den faglige opgaveløsning og udvikling i folkebibliotekerne regionalt og på tværs af landets 98 kommuner og folkebiblioteker.

Dine opgaver bliver

 • koordinering af nationalt og regionalt bibliotekssamarbejde
 • facilitering af udviklingsprocesser og organisationsudvikling
 • projektudvikling og fundraising
 • projektledelse og tværgående udviklingsopgaver
 • kompetenceudvikling, herunder e-læring
 • undersøgelser, analyser og konceptudvikling
 • administrative opgaver.

Vi lægger vægt på, at du
 • har en relevant akademisk uddannelse
 • har relevant erhvervserfaring, gerne inden for biblioteksområdet
 • har erfaringen med projektledelse
 • har erfaring med udvikling af kompetenceudvikling, herunder e-læring
 • har gode formidlings -og kommunikationsevner og behersker engelsk i skrift og tale
 • er udadvendt, engageret, god til at samarbejde og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
 • er omstillingsparat, selvstændig og tager ansvar.

Om stillingen
Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Lønniveauet ligger på 25.000 - 35.000 kr. om måneden eksklusiv pension og afhængigt af kvalifikationer. Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen gives gerne af områdeleder Mikkel Hartvig Haaning, som kan kontaktes på bibmhh@herning.dk eller telefon 22 11 93 34.

Ansøgningsfrist
12. april kl. 12.00.
Der afholdes ansættelsessamtaler i to runder: første ansættelsessamtale afholdes 16. april og anden ansættelsessamtale - for udvalgte kandidater fra første runde - afholdes 26. april.
Kun ansøgere, som har søgt online via ansøgningsskema på Herning Kommunes hjemmeside, vil komme i betragtning.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.