Udviklingskonsulent med nøglerolle for samarbejdsorganisation og tværgående HR-projekter

Begejstres du af ambitiøse fagmiljøer, dynamik og relationer i en kompleks organisation? Ser du mening i at bidrage til et forskningsintensivt universitet, der stræber efter den højeste internationale kvalitet og har en ambition om at være en mangfoldig og attraktiv arbejdsplads, hvor både fællesskab og individ udvikles til gavn for samfundet, studerende og forskningen?

AU HR søger en dygtig udviklingskonsulent, der brænder for bl.a. at understøtte universitetets udvikling i en nøglerolle for universitetets tværgående samarbejdsorgan, hovedsamarbejdsudvalget, samt understøtte organisationsudvikling gennem videreudvikling af HR-indsatser, tværgående processer og projekter.

Opgaver
Vi kan tilbyde dig en stilling med en række forskellige opgaver bl.a. i samarbejde med ledelsen, fællestillidsrepræsentanter, stabsmedarbejdere, ledere og kollegaer. Sammen navigerer vi i en kompleks verden og designer gode løsninger for Aarhus Universitet.

Særligt for funktionen er, at den understøtter hovedsamarbejdsudvalget, som består af medarbejderrepræsentanter samt universitetsledelsen. Rollen som rådgiver og sekretariat for udvalget er en nøglefunktion for universitetet. Her vil du gribe og dagsordensætte vigtige strategiske emner samt koordinere med bidragsydere, så udvalget har det bedste arbejdsgrundlag gennem året. Herudover vil opgaverne bl.a. bestå af, at:

 • rådgive samarbejdsorganisationen i henhold til cirkulære om samarbejde og samarbejdsudvalg i staten
 • projektlede og videreudvikle processen for den årlige lønforhandling
 • ledelsesbetjene og projektlede HR-strategiske indsatser inden for diversitet og ligestilling samt udviklingen af disse i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
 • bidrage til strategiske tværfaglige projekter på tværs af Aarhus Universitet; eksempelvis inden for faser i medarbejdercyklus: rekruttering, onboarding, ansættelsesperioden og off-boarding
 • udarbejde sagsmateriale til ledelsen og kommunikationsmateriale til web

Kompetencer i spil
Du har erfaring med at navigere i en større organisation og med at understøtte udvalg, gerne i en politisk ledet organisation. Du er både nysgerrig og analytisk i din tilgang og har en god organisationsforståelse, så du kan sætte dig ind i organisationens behov og omsætte behovene til konkrete indsatser og aktiviteter.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med:
 • at rådgive og sekretariatsbetjene udvalg, herunder at udarbejde dagsorden og mødereferater,
 • at samarbejde med samarbejdsorganisationen
 • at facilitere organisationsudvikling gennem tværorganisatoriske projekter, processer og indsatser
 • at balancere både sagsbehandling, sikker drift af årlige processer og et udviklingsperspektiv
 • at understøtte organisatoriske tiltag inden for diversitet og ligestilling
 • at formidle skriftligt på både dansk og engelsk
 • at være projektleder og projektdeltager

Har du lyst til at spille sammen med os i en vigtig funktion, så glæder vi os til at høre fra dig.

Faglighed og samspil
Stillingen er placeret i AU HR, Udvikling og Arbejdsmiljø. Du vil få 17 kollegaer med forskellige fagligheder, som er placeret i Aarhus og Roskilde. Vi faciliterer uddannelses- og læringsaktiviteter inden for ledelses-, organisations- og medarbejderudvikling samt rådgiver og understøtter Aarhus Universitets samarbejds- og arbejdsmiljøorganer. For os er høj faglighed, engagement og et godt socialt miljø trædesten i hverdagen. Sammen med HR IT, HR Personalejura, HR Løn og de fem fakulteters HR-afdelinger hjælper vi kollegaer på universitetet med at skabe velfungerende og gode arbejdspladser.

Læs mere om vores afdeling
Læs mere om AU HR
Læs mere om AU Administration

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse pr. 1. marts 2020. Stillingen er placeret i Aarhus.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 25. januar 2021

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.