Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent med stort drive søges til Naturkraft i Ringkøbing

Er du selvkørende, og vil du skabe resultater i en innovativ og nytænkende virksomhed, hvor agilitet og holdånd er i højsædet? Brænder du for miljø og gode naturoplevelser, og vil du sætte dit aftryk på en meningsfuld fremtid indenfor denne branche? Så er det måske dig, vi søger.

 

Om jobbet
Du vil blive en del af en agil virksomhed, som i høj grad er styret af meningsfuldhed og samarbejde. Kulturen er præget af frihed, ansvarlighed og sparring. Da en af vores faste medarbejdere går på barsel, søger vi nu en udviklingskonsulent til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Arbejdspladsen ligger midt i oplevelsesparken i den vestjyske natur tæt på Ringkøbing. 

Arbejdsopgaverne vil være af afvekslende karakter, men en arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgerne opgaver:

  • Fundraising
  • Ledelsesrapportering og andre strategiske opgaver
  • Beskrive, strukturere og lede processer
  • Ansvarlig for IT-arkitekturen samt kontakt til leverandører
  • Sparring til ledelsen


Din baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så væsentlig. Vigtigt er det dog, at du har arbejdet med forretningsudvikling og meget gerne med fundraising, at du har gode digitale kompetencer og arbejder struktureret og velovervejet. Du motiveres af at kortlægge og systematisere processer, skabe overblik og sætte ting i system. Dit vigtigste aktiv er dog din passion for at gøre en forskel for teamet og for vores klode.
Som menneske er du ydmyg, du er teamorienteret, og tager naturligt ansvar – både for dig selv og for andre. 

Naturkraft tilbyder
For den rette kandidat er der tale om en meget spændende og attraktiv stilling i en virksomhed, der er inde i en meget interessant udvikling og i vækst. Der er højt til loftet og frihed til at løse opgaverne og planlægge hverdagen. Naturkraft er en helt ny arbejdsplads under opbygning. 
Du vil blive en del af et team, hvor idéer bliver værdsatte, og hvor tonen er god. Du vil få kompetent og faglig sparring fra dine kollegaer, og din leder lytter til dig som medarbejder.
Du får fri telefon, bærbar og tilskud til internetopkobling. 
Du vil få en fast grundløn. Pension og sundhedsforsikring er en del af lønpakken. 

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Naturkraft, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Engkjær på tlf. +45 6163 0790. 

Om Naturkraft
Naturkraft er en arena, hvor vi sætter naturens fascinerende kræfter i spil. 
Gennem leg giver vi gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur. Her får gæsterne en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Her leger hele familien sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.
Det er Fonden Naturkraft, der driver oplevelsesarenaen. Fondens formål er at inspirere til mere bæredygtig adfærd, og det skal ske på flere måder.
En ting er at skabe et oplevelsesunivers, hvor vi øger gæsternes bevidsthed om naturens sammenhænge. Men Naturkraft er meget mere end en fysisk arena. Vi vil sætte viden om natur, klima og bæredygtighed i spil på en lang række platforme og i mange forskellige sammenhænge.
Naturkraft er en arena fyldt med oplevelser og dedikerede mennesker, der vil gøre en forskel. 
Men udviklingen af Naturkraft fortsætter. Der tænkes hele tiden i nye samarbejder, ny formidling og nye måder at udleve fondens formål. 
Vi glæder os til at bygge videre på det fundament, der allerede er skabt i tæt samarbejde med en masse mennesker, der lige som os brænder for naturen.
Læs mere her: www.naturkraft.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.